26 november 2019

Wereld Circusdag 18 april 2020

De wereld circus organisatie heeft  bekend gemaakt dat de wereld circus dag 2020 plaats vind op 18 april 2020. De wereld circus organisatie staat onder het ere presidentschap van HSH Princess Stéphanie van Monaco.

Fédération Mondiale du Cirque

Op zaterdag 18 april 2020 vieren we de 11e Wereldcircusdag!

De 10e editie was een groot succes met 115 evenementen in 36 verschillende landen over de hele wereld!

We rekenen op de deelname van jullie allemaal om deze 2020-editie nog beter te maken dan die van 2019 !!

Meer info vind je hier

Wereldcircusdag

Dit is het grootste gemeenschappelijke internationale feest van de circusgemeenschappen over de hele wereld. Het is een speciale gelegenheid om samen te vieren, om meer supporters en fans van de kunst van geluk te krijgen. Onze mogelijkheden zijn grenzeloos.

Wereldcircusdag is een unieke gelegenheid over de hele wereld om onze uitvoerende kunstvorm samen te vieren. We zijn er allemaal trots op om vertegenwoordigers van circuskunsten te zijn en WCD dient om dat aan de hele wereld te demonstreren. De gecoördineerde acties van de deelnemers en de gevarieerde en doordachte programma’s maken onze stem luider ons imago sterker.

Het is een prachtige gelegenheid om de dag te gebruiken om de kunst van het geluk te delen met degenen die geen dieper inzicht hebben in de schoonheid en vaardigheid van het circus; zijn groeiende maatschappelijke rol en zijn toenemende prestige.