Oostenrijkse clown Christian, bekend in Nederland, succesvol in Europa begint aan nieuw project in geboorte stad Graz in Oostenrijk.

Christian in actie als Don Christian

Wie kent hem niet de sympathieke Oostenrijkse clown Christaan, die 10 jaar lang werkzaam was bij het Nederlandse circus Herman Renz. Sinds zijn vertrek bij Herman Renz werkte hij de laatste 20 jaar door heel Europa bij veel verschillende circussen, onlangs was hij nog bij het kerstcircus Ahoy in Rotterdam.

EvTent van Christian Hofer

DE WERELD VAN HET CIRCUS, PISTE VRIJ IN GRAZ

Christian is in Oostenrijk de oprichter en eigenaar van EvTent en presenteert deze zomervakantie in samenwerking met WIKI (kinderbescherming regio Steiermark ) Een kindervakantiekamp in circussfeer.

Materiaal voor de circus workshops

“Een onvergetelijke vakantie! In een unieke circustent waar je kunt repeteren met professionele artiesten  die je spectaculaire trucs leren. De focus ligt op acrobatiek, hoela hoop, jongleren, Rola-Rola kunstenaarschap, luchtacrobatiek, dans en clownerie.

Dagopvang, lunch en verzorging voor de hele dag zijn inbegrepen bij de prijs Elk kind krijgt een verrassingspakket en de showkostuums worden kosteloos ter beschikking gesteld.”

Het circusfeest kan bijna beginnen.

Zirkuswelt 1: 8.7. – 12.7.2019 dagelijks  7:30–17:00

Zirkuswelt 2: 15.7. – 19.7.2019 dagelijks  7:30–17:00

Zirkuswelt 3: 22.7. – 26.7.2019 dagelijks  7:30–17:00

De redactie van Circusweb wenst Christian veel succes met dit project.