Ter gelegenheid van het verschijnen van het boekje Het beste van Best worden circusvrienden uitgenodigd om op 20 december te komen naar de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam. 
In 2016 werd de circuscollectie van Jaap Best met o.a. 9000 affiches en zo’n 8000 foto’s overgedragen aan de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam. De collectie was in 2002 overgedragen aan het Teylers Museum, die deze collectie inventariseerde en digitaliseerde. Het staat gepubliceerd op www.circusmuseum.nl
Dick Vrieling, de auteur van het boek Het beste van Best en Bert Sliggers, worden op deze middag geinterviewd door Hans van Keulen. Wie was nu precies Jaap de Best en wat was zijn insteek om te gaan verzamelen. 
Programma 20 december, inloop vanaf 15.30, 16.00 interview, 17:00 uur borrel en mogelijkheid om het boek aan te schaffen. 
De Bijzondere Collecties zijn te vinden op de Oude Turfmarkt 129 in Amsterdam. Aanmelden voor deze interessante middag via http://bijzonderecollecties.uva.nl/gedeelde-content/evenementen/lezingen/2017/12/het-beste-van-best.htmlwww.bijzonderecollecties.uva.nl

Commentaar via Facebook
987 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag