Buitenland
1 augustus 2023

Topvarieté in Duitsland met Nederlandse inbreng

In het Duitse Rügen (een eiland in het Noorden van Duitsland, red.) speelt nog tot en met 27 augustus in de Spiegelzelt Selling de voorstelling ‘Grand Hotel S’. Een flitsende en kleurrijke voorstelling, mét Nederlandse inbreng.

In Grand Hotel S. neemt de Nederlandse Pascal de Boer het komische deel én de presentatie voor zijn rekening. Verder bestaat het programma uit:

Saly Brothers – boleadoras
Vadim & Oksana – quick change
Alla Denisova – sand art
Skating Rey – rolschaatsacrobatiek
Vlad – strapaten
Maria – aerial ring
Sommervarieté Showgirls

De show duurt twee keer veertig minuten en speelt van woensdag tot en met zaterdag (aanvang: 19.30u) en op zondag (aanvang: 18.00u).

De tekst gaat door onder de foto.

Vanaf eind april tot en met het begin van januari is er in de Spiegeltent elke twee maanden een andere varietéproductie te zien. Op dagen dat de ‘grote’ productie niet speelt, zie je er solovoorstellingen van bekende comedians als Peter Shub. Grand Hotel S. is een productie van Sommervarieté Rügen, die nog tot en met eind augustus te zien is.

Meer informatie is op deze pagina te vinden.

Dan graag uw aandacht voor het volgende:
Circusweb.nl is recent een crowdfund gestart voor de realisatie van een nieuwe website. Alle informatie daarover leest u door op deze link te klikken. Meer informatie en direct doneren, kan via deze link. Hartelijk bedankt voor de aandacht en uw betekenisvolle steun.