Teambuilding, incentives in het echte circus

Met een groep mensen werken aan een echte circusshow is een succesvolle methode om eens met hele andere ogen te leren kijken naar je collega’s. In circuitvorm kennis maken met circusmaterialen met de opdracht om samen een spetterende show neer te zetten, in glitter en circuskleding, of maffe clownspakken. Succes verzekerd. Zeker als zo’n evenement plaats vindt in het echte circus. Wij werken samen met diverse circussen die u zeker met open armen willen ontvangen. Een sfeervolle authentieke entourage, presteren in de spotlights van de circuspiste, een onvergetelijke ervaring.

Programma
start om 12:30 met een heerlijke uitgebreide lunch
vanaf 13:00 uur uitleg en aanvang workshops
13:30 pauze
13:45 tweede ronde workshops en specialisatie, wat word straks je act?
14:15 verkleedpartij en voorbereiding show. Wie gaat wat doen, wie wordt de spreekstalmeester, wat is de volgorde, welke muziek komt daarbij, wie wordt de dj?
14:30 aanvang onderlinge circusshow
15:00 uur heerlijk aan de hapjes en drankjes, wachten op de echte circusvoorstelling die om 16:00 uur begint en 100 minuten duurt.

Prijzen

Lunch 12.50 euro,
workshop 35 euro,
bijwonen circusshow 10 euro
heerlijke zigeunerbarbecue om 18:00 uur met de circusartiesten, met salades, stokbrood, sauzen en vlees, wijn, bier, fris. 20 euro pp.
Alle elementen van dit circusfeest zijn afzonderlijk te bestellen

Een voorproefje

En dit is nog maar een voorbeeld van teambuilding bij 1 circus. Er zijn meer circussen die De Leeuw Circusevents met open armen ontvangen, bij het organiseren van personeelsfeesten in het echte circus, teambuilding in het echte circus enz. Zo reist Circus Bossle wat meer in de provincies Brabant en Groningen, ook daar zijn we van harte welkom. 

Lees hier een recensie van een internet bedrijf dat bij ons een team building deed. 
Namens het bedrijf User waaronder facilityapps.nl en searchuser vallen, willen wij Gera de Leeuw van de Leeuw Circusevents en het Magic Circus bedanken voor een prachtige teambuildingsdag. Softwareprogrammeurs en Marketing/Sales zijn 2 compleet andere type mensen. Andere interesses, emoties en drijfveren. Ook extravert en introvert staan lijnrecht tegenover elkaar.
Daar komt Gera van De Leeuw Circusevents gelijk om de hoek kijken. Pure kwaliteit als het om mensen gaat, en ze én goed gevoel geven én het enthousiast maken. Dit allemaal met als achterliggende gedachte dat het teambelang voorop staat.
Als je een evenement organiseert zorg je dat alles goed geregeld is en het perfect verloopt. Dit heeft Gera voor elkaar gekregen. Onze medewerkers hebben genoten van de teamactiviteiten, samen dingen leren die je allemaal niet kan, ongeacht of je programmeur of sales bent daarin is iedereen gelijk. De kracht van een bedrijfsevenement bij De Leeuw Circusevents is dat. Met hart en ziel maakt Gera er een succes van. Jongleren en circusactiviteiten doen is iedereen en ieder bedrijf aan te raden.
Als bedrijf kijken we met een goed gevoel terug op het evenement. Ook alle circusmedewerkers van het Magic Circus willen wij bedanken. De eindvoorstelling was prachtig en van hoogstaand niveau. Ons bedrijf is hechter geworden na dit evenement en daar zijn wij dankbaar voor.

 

 

Of deze recensie. 

De training van afgelopen woensdag is zeer positief ontvangen. Het is heel iets anders dan we doorgaans gewend zijn in teambuildingsactiviteiten. Mensen vonden het leuk om te doen en het gaf energie aan de middagsessie die we hebben gehad.

*******

Beste Gera, ontzettend bedankt voor de leuke en humoristische training van afgelopen week, de sfeer van de vergadering veranderde daarna compleet. We gaan snel kijken of de andere collega’s dit ook willen gaan doen. In ieder geval zijn wij heel enthousiast geworden.