Het basisonderwijs voor kinderen van de reizende beroepsbevolking is in Nederland perfect geregeld! Al 65 jaar wordt dit ‘excellent’ verzorgd door de Stichting Rijdende School uit Geldermalsen middels grote trailers, mini-scholen en lesbussen.

Gisteravond, woensdag 15 januari, tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor alle onderwijzers, medewerkers, MR en leden van de Raad van Toezicht te Kapel-Avezaath werd het startsein gegeven van een bijzonder jubileumjaar; het 65 jarig bestaan! Ditmaal in het bijzijn van vele oud-medewerkers, oud-RvT-leden en vele belanghebbenden.

De feestelijkheden werden opgeluisterd met o.a. een walking dinner, de uitreiking van het eerste exemplaar van een speciaal jubileum boek genaamd ‘Typisch Rijdende School’ aan directeur Nora Booij, de onthulling van het nieuwe logo én de symbolische overdracht van het voorzitter-stokje (kaneelstokje) van scheidend voorzitter van de RvT Jean Eigeman naar de nieuwe voorzitter Kees van Baak.

Uit hoofde van zijn BOVAK-voorzitterschap en als lid van de Raad van Toezicht was Atze J. Lubach-Koers hierbij aanwezig en feliciteert het volledige team van de SRS met hun 65-jarig jubileum, dankt de oud-RvT-voorzitter voor zijn 12,5 jarige inzet en toewijding én wenst de nieuwe voorzitter veel succes!

Met dank voor de tekst en foto’s aan : Atze J. Lubach-Koers