2 november 2022

Sinterklaascircus Helmond

Sinterklaas meet and greet FINAL.pngHet Sinterklaas Circus is een sensatie voor jong en oud. Naast  Sinterklaas en zijn pietenvrienden  bij het circus kunt u genieten van een hoogwaardige show met nationale en internationale artiesten.

Speeltijden
Woensdag  16 nov.- 15.00 uur
zaterdag   19 nov.- 13.00 + 16.30 uur
zondag    20 nov.- 13.00 + 16.30 uur
woensdag  23 nov.- 15.00 uur
zaterdag   26 nov.- 13.00 + 16.30 uur
zondag    27 nov.- 13.00 + 16.30 uur
woensdag  30 nov.- 15.00 uur
zaterdag    3 dec.- 13.00 + 16.30 uur
zondag     4 dec.- 13.00 + 16.30 uur

Waar
BBCAD74E-4340-427B-9FD8-C566B4C9A9D1.jpeg
De Show
Nicolas Lagron – Stuiterballen jongleur​
nicolas lagron jpg.jpg

TSJECHIË- Jongleren moet je jong leren. Nicolas is slechts 17 jaar oud en is het jongleren al op zeer jonge leeftijd begonnen. Niet zo maar een jongleur met clubs, ringen of andere voorwerpen, maar met stuiterballen. Voor je het weet vliegen ze alle kanten op. Dat maakt het zo moeilijk. Maar hij heeft ze onder controle en is met zijn 17 jaar een meester in zijn vak.

 

Miss Irena – Voetjonglage

miss irena.jpgTSJECHIË​​ – Ze komt uit een oud Tsjechisch Circusgeslacht en beheerst het vak van antipodiste. Dat is iemand die met haar voeten jongleert. Een ware kunst en let maar eens op haar spannende slottruck je houdt je adem in.

 

Duo Donnert – Skating ​

duo donnert.jpgHONGARIJE – Na hun debuut als rolschaats duo hebben ze het afgelopen jaar Europese bekendheid gekregen. Hun act is dan ook van TOP niveau. Budapest, Barcelona en Berlijn waren voor hun dan ook grote successen. Hun act is nog flitsender en perfecter geworden en overtreft hun laatste optreden.

 

Patrick Harrison​

patrick harrison.pngENGELAND – Met zijn diervriendelijke act HOT DOG is hij een veelgevraagd artiest. Scandinavië, Cirque ‘d Hiver in Parijs en talloze Circusfestival over de hele wereld zoals het International Festival in Monaco.

Dieren zijn onlosmakelijk verbonden aan het Circus en Sinterklaas is dan ook trots dat Patrick dit jaar deel uit maakt van zijn programma met zijn vrolijke hondenmeute.

Sarah Florees – Luchtacrobatiek​ 

sarah florees.pngZUID-AFRIKA – Sarah komt uit Kaapstad (Zuid-Afrika) en is een artieste die hoog in de nok van de Circustent optreedt als luchtacrobate. Haar rekwisiet doet denken aan de grote ontvangstzaal van het kasteel van Sinterklaas. Kijk zelf maar een elegante doch niet ongevaarlijke act. Puur genieten van charme en kunnen aan de kroonluchter.

 

Francesco Fratellini – Eenwieler kunstenaar

francescoo.pngFRANKRIJK – Hij was vorig jaar de lieveling van het publiek en zijn er trots op dat hij dit jaar weer met nieuwe act van de partij is. Hij laat zich dit jaar o.a. zien als kundig balanceer artiest op zijn éénwieler.

 

Verstrooide Piet  – Kevin

kevin briers.pngBELGIË – Kevin is de rode draad in ons programma. Hij komt uit België met zijn kenmerkende humor waarmee hij bij veel festivals zoals de parade en in Bobbejaanland te gast was. Een veelzijdig artiest dus steeds weer verrassend ! Komt dat zien ! Tijdens onze voorstelling vervult hij de rol van verstrooide Piet.

Duo Fumakaja – Komsiche acrobatiek 

artists mr valentino.pngTSJECHIË – In deze act (komische cascadeurs) lijkt alles fout te gaan, maar komt alles toch weer op zijn pootjes terecht. Wie is er nu de baas in deze act ? Beoordeel het zelf en lach mee met deze twee dwaze acrobaten