20 november 2019

Saranti’s kerstspektakel

Saranti’s kerstspektakel

De wind voelt guur en de dagen worden donker, maar ergens in de Friese weidelandschappen brandt een lichtje, zie jij ‘m? In de verte hoor je hoe vrolijke circusmuziek wordt gespeeld. Het is tijd voor circus! Komt dat zien!

Saranti’s Kerstspektakel is een magische kerstshow voor jong en oud. Waan je in een prachtig aangeklede winterwereld vol glitter en een vleugje wintermagic. Laat je verbazen door spectaculaire acts van Saranti & Vrienden, het prachtige toneel en ontmoet zelfs de Kerstman.

Saranti & Vrienden

Kerst staat voor ons voor samenzijn en daarom vieren wij deze Kerst niet alleen. Samen met andere getalenteerde jeugdcircussen vullen wij deze spectaculaire avond, met acts o.a. uit onze show 60 jaar Kleur. De circussen Okidoki, Santelli, Caroly, Bombari en Tubantino doen mee en dat vinden wij fantastisch. We kunnen niet anders zeggen; het wordt een gi-gan-tisch kerstfeest!

All I want for Christmas is Circus

Kerst en circus is bij ons altijd al een gouden combinatie geweest. Het is onze favoriete tijd van het jaar, want wat is er nou gezelliger dan samen met je familie rond de kerstdagen te genieten van een spectaculaire circusshow? Laat je in dit ware kerstspektakel verbazen door flitsende circusacts zoals jongleren, diabolo, koorddansen, diabolo, acrobatiek, stoere hoge en lage eenwielers, aerial hoop, trapeze, piramides bouwen, dans en nog veel meer!

Saranti’s Kerstspektakel; De mooiste kerstacts voor de feestdagen!

Paviljoen De Buitenplaats Earnewald Koaidyk 8 9264 TP Earnewald

Zondag 22 december

Vanaf 13:00 uur is de foyer geopend en zijn er leuke circusactiviteiten!

Aanvang show: 14:00 uur Tickets klik hier  Ticket voorverkoop: € 10,- per persoon Ticket aan de kassa bij De Buitenplaats: € 12,- per persoon Gratis parkeren!

Meer kerstcircus klik hier