LEEUWARDEN – Zondag 23 december zal Jeugdcircus Saranti in samenwerking met Schaaf Citytheater voor de 7de keer ‘Saranti’s Kerstspektakel’ organiseren. 

Voor deze editie zijn er naast Saranti een aantal circusgasten uitgenodigd. Namelijk onze collega’s Kindercircus Okidoki uit Meppel, Jeugdcircus Santelli uit Groningen, Jeugdcircus Caroly uit Goor, Jeugdcircus Bombari uit Assen en Jeugdcircus Tubantino uit Oldenzaal. Met z’n allen zullen ze spectaculaire circusacts vertonen, gebracht in een sfeervolle kerstcircusvoorstelling. 

Het jaar is weer omgevlogen en de Kerstman en zijn elven zijn weer in het land aangekomen en komen traditioneel weer langs bij het Kerstspektakel van Saranti. 
Naast een aantal acts uit de show ‘Oost West Circus Best’ van Saranti zelf zullen ook de uitgenodigde circusgasten het spektakel aanvullen met flitsende circusacts zoals jonglerend acrobatiek, koorddansen, diabolo, komische duoacrobatiek, stoere hoge en lage eenwielers, aerial hoop, trapeze, piramides bouwen, dans en nog veel meer.

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand waar speelt het leukste Kerstspektakel van Friesland? Het Kerstspektakel zal te zien zijn in Schaaf Citytheater te Leeuwarden op zondagmiddag 23 december. 

Jeugdcircus Saranti brengt een vrolijk Kerstspektakel voor jong en oud, groot en klein, een Kerstcircus om naar uit te kijken! 
De zaal en het toneel zijn sfeervol aangekleed in een warme Kerstsfeer en natuurlijk zal de Kerstman en z’n vrienden niet ontbreken! 
Het Kerstspektakel is voor jong en oud en dus zeer geschikt als familie-uitje en duurt ongeveer 90 minuten met een pauze van 20 minuten. 

Dus komt het zien bij Saranti’s Kerstspektakel! 

Schaaf Citytheater
Breedstraat 48 in Leeuwarden
Zondag 23 december
Aanvang show 14:00 uur
Kassa en zaal open om 13:00 uur
Tickets via www.schaafcitytheater.nl
Ticket voorverkoop: € 8,- per persoon
Ticket aan de kassa: € 10,- per persoon