29 oktober 2022

Rotterdam – Daves Wintervariété met korting!

ROTTERDAM – Van 23 t/m 30 december kun je weer naar Daves Wintervariété in de Hoogstraat in de Bibliotheektheater. Dit is met 177 zitplaatsen de perfecte locatie voor de nieuwe show van Daves Wintervariété.

Geniet vanuit uw rood pluche stoel van internationale topartiesten. De intieme setting geeft u het gevoel dat u er bovenop zit.

De compleet nieuwe show is een mix van komedie, muziek en indrukwekkende variétéacts uit binnen- en buitenland.

Dave’s Wintervariété 2022

Dave’s Wintervariété komt, na twee jaar afwezigheid door je weet wel wat, terug naar het Bibliotheek Theater in Rotterdam.

Ervaar de glamour van december in het centrum van Rotterdam!

Daar waar het licht brandt voel je je thuis

Al negen eeuwen vormt de Rotterdamse haven het lichtpuntje voor vele zeelieden die na maandenlang op zee te hebben gewerkt eindelijk weer de warmte en het gevoel van een thuis kunnen opzoeken. Vanaf het donkere water ziet men in de verte de schittering van de stad die hen als een lichtbaken de veilige haven inloodst.

Dave’s Wintervariété 2022 vormt het lichtbaken voor iedereen die verlangt naar warmte en gezelligheid.

Vanwege de economische situatie waarin we ons momenteel allemaal bevinden hebben we besloten om de 12% inflatie als korting te verrekenen met de ticketprijs. De kaartjes kosten daarom dit jaar voor iedereen maar 22 euro (exclusief servicekosten).

Kaarten zijn nu verkrijgbaar via:

www.wintervariete.nl

Meer over Daves Wintervariété die al sinds 2017 wordt georganiseerd in onze reportage van 2019.

Daves Wintervariété in première