Vandaag overleed in zijn woonplaats Hollandse Rading de Nederlandse oud circusdirecteur en ingenieur (ing.) Rob Ritman. De laatste jaren ook bekend van Mikkenie verhuur, een verhuur bedrijf in tenten, tribunes en aggregaten. Hij was onder andere directeur van Circus Mariska en circus Mikkenie. Rust zacht Rob Ritman.

Ook stond hij aan de wieg van het Wintercircus Martin Hanson en kocht hij in 1989 het Circus Piste van Willem Boekschoten. Op zijn 75ste verjaardag in 2014 werd Rob Ritman door de Stichting Circus Cultuur in het zonnetje gezet en ontving de erespeld uit handen van voorzitter Arie Oudenes.

Tot op hoge leeftijd bleef Rob Ritman, hoe moeizaam ook omdat zijn lichamelijke gezondheid achteruit ging, het circus bezoeken.

Tot op hoge leeftijd bleef Rob Ritman bij het circus betrokken en bleef hij circus bezoeken, deze foto is gemaakt in 2019 bij het Magical World of Circus, waar Rob Ritman genoot van de voorstelling.
Op zijn 75ste verjaardag in 2014 werd Rob Ritman door de Stichting Circus Cultuur in het zonnetje gezet en ontving de erespeld uit handen van voorzitter Arie Oudenes.
Circus Mariska / Breda / Holland / 1976
Circus Mikkenie van Rob Ritman
Circus Mariska
Circus Mariska met Pipo en Peppi en Kokki
Pipo de Clown (Cor Witschge) en Peppi en Kokki (Gerard van Essen en Herman Kortekaas Charly Ross) tekenen een contract, dat hen voor de zomertournee 1981 aan circus Mariska bindt. Links de geestelijke vader van Pipo, Wim Meuldijk en achter hem circusdirecteur Rob Ritman en daarnaast Martin Hanson ( Foto: Haagse beeldbank)
Wintercircus 1979-1980
Wintercircus 1980 1981