Water on Mars – Plastic Boom presented by Gandini Juggling op 18 februari in Nederlandse première.

 “Een prachtige mix van talenten, doordrenkt met elegantie en humor” The Times

NapPas

 Beetje uitgekeken op het klassieke jongleren? Dan is het tijd voor Water on Mars van Plastic Boom en Gandini Juggling!

Na een bezoek aan de Belgische podia Genk, Aalst en Overpelt gaat de voorstelling op 18 februari in Nederlandse première in theater Speelhuis in Helmond om vervolgens het land in te trekken en de podia van Waalwijk, Assen, Eindhoven, Veghel, Groningen, Arnhem en Sittard te bespelen om de tour ten slotte in het Belgische Geel af te sluiten. 

Zoveel mogelijk verrassingen

In Water on Mars heeft de Zweedse rising star Plastic Boom de krachten gebundeld met Gandini Juggling in een show die voorbij vliegt met de snelheid van een komeet, overladen met humor en vakmanschap. De drie jonge jongleurs toverden tijdens maanden van intensieve training in Stockholm hun jongleer-skills om in de grootst mogelijke verrassingen. Zij werden daarin ondersteund en begeleid door Gandini Juggling die tot de voorhoede van het Britse circusvak behoort.

Ook kledingstukken vliegen door de lucht

Naast het traditionele jongleerinstrumentarium van kegels, ringen en ballen gaan hier ook kledingstukken, flessen water en wc-rollen de lucht in terwijl de mannen om en over elkaar heen buitelen. Tappen doen ze ook af en toe. En van een robbertje acrobatiek zijn ze helemaal niet vies. “Beter dan seks, even lekker als chocolade”, zo luidt de aanbeveling van de jugglers zelf – en chocolade speelt dan ook een speciale rol in de show van deze handige hemelbestormers.

Commentaar via Facebook
1155 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag