Politie undercover bij circus

Circus Salto is het decor van nieuwe film in België

351

Het Nederlandse circus Salto is in Antwerpen, ze zijn daar op de filmset van het in België razend populaire tv programma “De buurt politie” Het circus dient als decor met twee tenten, circuswagens, kostuums en figuratie.

Stilte voor opname, actie

In België is de buurtpolitie een zeer populaire tv serie bij de VTM. Naast de serie maken ze ook films, de derde film wordt nu gemaakt. Deze keer staat de film volledig in het thema van het circus, met als titel ‘De Buurtpolitie – Het Circus’.

 

Take 343

Het verhaal? De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? En waarom gebeuren er zoveel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt? De agenten zetten alles op alles om het mysterie op te lossen.

Directeur Sander Balk van circus Salto is verheugd dat hij is uitgekozen om met zijn circus als decor te dienen voor de filmopnames, hij speelt zelfs ook nog een rolletje in de film en is druk op de set om te zorgen dat alles goed verloopt tijdens de opnames. Gelukkig heeft hij wel even tijd om ons te vertellen dat het goed gaat met circus Salto en dat ze uiteraard snel weer terug keren op Nederlandse bodem om hier het hooggeëerde publiek tot en met eind oktober te vermaken.

Directeur Sander Balk; “Het gaat goed met circus Salto”