Het nieuwste Circusmagazine De Piste van september staat weer boordevol reportages en foto’s. Met een rondgang langs de Zomercircussen op campings en eilanden. Vele vakantiegangers genoten van de shows van Bongo, Fantasia, Harlekino en Salto.
Het Belgische Tik Tak Circus Adventures, een nieuwe Belgische onderneming met echt klassiek circus. Circo Peppino Medini, Een leuk circus onder de Mont Blanc. Verder een geslaagde clubreis naar voormalige DDR, van dierencircus tot (bijna) theatercircus.

Jubileum Harlekin heeft een schaduwzijde, na 25 jaar komt er een einde aan de circusdroom van Peter Pichler en Monika Aegerter. Station Circus Springplank voor jonge artiesten, De dreambox van Monti. Verrassend sterk is de nieuwe show van de familie Muntwyler. Achter de coulissen van Knie, meekijken in het zojuist verschenen boek ‘Knie. Ein Blick hinter den Kulissen’

NapPas

Jetleg ADM, Rake locatie voor experimenteel circus-en muziekfestival. Circo Historic Raluy, schitterend nostalgisch circus. Juweeltjes op wielen èn een voorstelling die je gezien moet hebben

Chinese State Circus, The Dalian Troupe brengt veel variatie. Elefantenhof ongeëvenaarde creatie van de familie Sonny Frankello. Opvangcentrum voor olifanten is een belevenis voor jong en oud.
Cirque Berserk in Heerlen, Klassieke circusacts in een theatrale verpakking
Van Albert Rancy tot Pinder, mooie circusminiaturen verschijnen vooral in Frankrijk. Ook nieuwsgierig naar de Piste? Word lid van de Circusvrienden, dan krijg je hem gratis bij je lidmaatschap.