Zoekt u een perfect personeelsfeest zonder veel zorgen? Dan zit u goed bij De Leeuw Promotie! Met contacten met vrijwel ieder rondreizend circus in Nederland en met diverse schitterende kerstcircussen. 

Voor een personeelsfeest vanaf september kunt u terecht bij het Magic Circus of bij Circus Hollandia. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Utrecht of omgeving Den Haag.
Rond de kerstperiode bieden wij fantastische personeelsfeesten aan in een van onze vijf kerstcircussen in Oss, Enschede, Almere, Heerhugowaard of Haarlem.

Wilt u eindelijk na 2 jaar een fantastische kerstborrel organiseren met uw personeel, denk dan eens aan de sfeervolle ambiance van een fantastisch kerstcircus! De vijf circussen van NederlandseKerstcircussen.nl zijn allen bijzonder mooi ingericht, u beleeft hier de optimale kerstsfeer.
Wij zorgen ervoor dat u vanaf uw bedrijf wordt opgehaald in prachtige en comfortabele bussen. Zoals de prachtige Hans Klokbus die u naar Kerstcircus Haarlem brengt, waar Hans Klok samen met andere top circusartiesten een daverende illusieshow brengt.

De comfortabele bussen brengen u naar de kerstcircussen in Enschede, Oss, Almere, Heerhugowaard of Haarlem. In al die circussen geniet u van een top circusprogramma met verbazingwekkende acts. Daarvoor of daarna kunt u genieten van een gezellige kerstborrel met hapjes en drankjes.
Natuurlijk wordt u bij alle kerstcircussen verwelkomd door onze publiekslieveling Bubbels, want wij brengen de olifant weer terug naar het circus, al is het in knuffelachtige vorm.
Hier staat Bubbels met de hilarische spreekstalmeester van het Kerstcircus Enschede. Uw kerstborrel kan altijd afgesloten worden met een bezoek aan een restaurant, een partyboot of wat u maar wenst.

Informatie via De Leeuw Promotie
circuspers@gmail.com

tav Gera de Leeuw

tel 06514622953