De nieuwste Piste lag bij verrassing al weer in mijn brievenbus. Normaal gesproken word ik even van tevoren al lekker gemaakt met een nieuwsgierig makende inhoudsopgave van de Piste, maar dat is deze maand achterwege gebleven. Ik heb een donkerbruin vermoeden dat het te maken heeft met de voorjaarskriebels van Arthur Hofmeester en Alfred van Maasakkers. Die gingen namelijk even een rondje buitenland doen. In Zwitserland dan wel te verstaan, waar je nog steeds de creme de la creme van de circussen kunt aantreffen. En dan hebben we het niet alleen over Knie. Ook Stey, Harlekin, Nock en Royal zijn fantastisch, kan ik me herinneren van zo’n reisje in een ver verleden. Het gezelschap nam als toetje Roncalli nog even mee op de terugweg. 
Maar ook hier in de omgeving krijgen circussen aandacht, zoals Circus Sijm, een stukje Elleboog (ooit vernoemd naar Knie), het Magic Circus, Flic Flac, een interview met Gilbert Gruss, Renz International met mooie dierennummers, circuspostzegels en natuurlijk ook nog eens het circusnieuws, hoe flikken ze het… altijd met primeurs die Circusweb zijn ontgaan. Hooguit kan ik het over 2 maanden heel sneaky als nieuw nieuwtje brengen, en dat is dan alleen verrassend voor de mensen die nog steeds geen Piste ontvangen. Kortom hoor jij daarbij, dan mis je deze maand weer heel veel mooie informatie. Schrijf een brief aan penningmeester@circusvrienden.nl en wie weet zit jij overmorgen nog deze editie te lezen. 
Sorry Arthur, dit keer heb ik een archieffoto gebruikt.. ik kon geen duidelijke foto maken van de voorpagina.