23 november 2022

Nieuw boek over Henk Bemboom, Slagharen

HENK BEMBOOM’S ‘Rollercoaster Life’ in ‘Een Wereld van Plezier’…

In dit niet eerder verschenen boek, ‘Henk Bemboom’s ‘Rollercoaster Life’ in ‘Een Wereld van Plezier’ worden de lezers meegenomen in het indrukwekkende leven van Henk Bemboom: Hij is de oprichter en grondlegger van toen ‘Shetland Pony Park Slagharen’, nu ‘Attractie- en Vakantiepark Slagharen’.

Als kind kreeg hij het koopmanschap met de paplepel ingegoten kreeg en werd gevormd door de vroege dood van zijn vader.  In bijna 60 jaar groeide dit vakantiepark uit tot ‘Attractie- en Vakantiepark Slagharen’. Eén van de meest bezochte attracties van Nederland. Henk Bemboom ontwikkelde zich tot pionier in de recreatie- en amusementsindustrie door vakantiehuisjes met een eigen pony te gaan verhuren. Duizenden gezinnen vierden hun vakantie in Slagharen.

Opgenomen werd hij in ‘The Hall of Fame’ van de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) in Florida (Verenigde Staten) vanwege het bedenken van de wereldwijd overgenomen ‘All-in Toegangsprijs’ voor amusementsparken…

Ruim 77 Bembom Rides: Spectaculaire attracties op 36 locaties in 15 verschillende landen… Een familiebedrijf, met in de hoogtijdagen pretparken door heel Europa: Ponypark Slagharen (NL), OK Corral (F) Recreatiepark Collendoorn (NL), Freizeitpark Kirchhorst (D), Schloss Dankern (D), Bembom Brothers Dreamland (GB), Bembom Rides LTD, etc.

Hierover lees je allemaal in dit prachtige en allereerste overzichtswerk over het verbazingwekkende leven van Henk Bemboom.

 

 € 19,95 euro, exclusief verzendkosten.
Verpakkings- en verzendkosten € 5,00 euro per boek.

Hoe kan ik het boek bestellen?

  1. Maak € 24,95 euro over naar rekeningnummer NL84 KNAB 0511 9993 13 t.n.v. The Rollercoaster Writer.
  2. Vermeldt in uw overschrijving uw < voor- en achternaam, straat en huisnummer, postcode en plaats >;
  3. Als de betaling is ontvangen, wordt het boek naar uw opgegeven adres toegestuurd;

Levering en verzendwijze

  • De boeken worden binnen Nederland verzonden via POST NL;
  • De boeken worden verzonden als brievenbuspakket in een stevige kartonnen envelop of kartonnen geschenkdoosje;
  • Boeken vallen niet onder het herroepingsrecht.