14 december 2015

Moscou Star

Moskou Star

moskoucircus

iarzitaliano1

iarzitaliano2

 

 

 

valhallatonitoalexis

iarzantipode iarzkerst iarzpaarden iarzpaarden2 iarzstephanie iarz2Remo Iarz presenteert met het Moscow Star circus een traditierijke circusshow voor jong en oud met acrobaten, jongleurs, trapezewerkers, clownerie en heel veel dieren. Zo kan het publiek genieten van een indrukwekkende vrijheidsdressuur van prachtige paarden voorgebracht door Emiliano Iarz, een unieke groep exoten bestaande uit dromedarissen, Watusi en Schotse Hooglanders, lama’s, en verder pony’s, een duivenshow en een hondenshow. Het ruim twee uur durende programma wordt gepresenteerd in een viermasten chapiteau met ruim 800 zitplaatsen.

Remo Iarz presenteert met het Moscou Star circus een traditierijke circusshow voor jong en oude met acrobaten, jongleurs, trapezewerkers, clownerie en heel veel dieren.

Zo kan het publiek genieten van een indrukwekkende vrijheidsdressuur van prachtige paarden voorgebracht door Emiliano Iarz, een unieke groep exoten bestaande uit dromedarissen, Watusi en Schotse Hooglanders, lama’s, en verder pony’s, een duivenshow en een hondenshow.

Het ruim twee uur durende programma wordt gepresenteerd in een viermasten chapiteau met ruim 800 zitplaatsen.

Enkele weken geleden deden we een oproep voor foto’s van het Moscow Star Circus, waarop een circusfan reageerde. We kregen de volgende foto’s toegezonden met dank voor de maker. Je ziet hier de opbouw van de circustent, een caravan van de Rijdende circusschool,de kassawagen met de ronde ramen, kortom wat leuke sfeerplaatjes.

Foto0257 IMG_0005 IMG_0032 IMG_0033 IMG_0040 IMG_0041 IMG_0042
IMG_0063
IMG_0067 school

 

foto Yoshi Berends

foto Yoshi Berends

Recensie Yoshi Berends

Opnieuw heeft Circusweb een mooie recensie gekregen van Yoshi Berends. Een hele lovende over Moscou Star.

Moscou Star een leuk familiecircus met als uitschieter de clown Tonito Alexis en Stefani Iarz.
 
Als circusliefhebber gaat je hart sneller kloppen als er in circus in je woonplaats staat. En omdat je het circus in het algemeen een warm hart toe draagt ga je dan ook graag kijken. En het Moscou Star Circus heeft zeker wat te bieden ook voor de circusliefhebber. Al zal er aan aankleding in en rond de circustent nog iets meer aandacht besteed kunnen worden waarbij het nog leuker wordt.
Het programma van 2014 kent enkele uitschieters. Dit zijn Clown Tonito Alexis en Stefani Iarz. Clown Tonito Alexis opent de voorstelling als bezoeker en schminkt zich in de piste om als clown.  Hij komt terug met erg leuke reprises en is zeker een aanwinst. Na de finale tovert hij zich weer om tot bezoeker  Stefani Iarz brengt drie nummers die alle drie erg goed te noemen zijn. Ze komt in de piste met een  snelle quick change act. Maar ook haar Hoela Hoep nummer mag gezien worden. Waar zij echt goed in is, is haar antipode nummer met kleedjes en maar liefst vijf grote ballen jongleert zij liggend op haar antipode stoel.
 
Ook in het programma de paarden nummers van  Emiliano Iarz die best wel een paarden fluisteraar genoemd mag worden. Hij werkt erg rustig en mooi en het is puur genieten als je van paarden in het circus houdt. Er is ook een vrijheid met pony’s en een pony die door grote ringen gegaloppeerd. De exoten groep is werkelijk fantastisch waar zie je nog Dromedarissen , Lama’s en verschillende runderen in de piste?? Nou bij Moscou Star Circus. Dit was echt een van de hoogte punten van het programma. 
 
Wat fijn was is dat het geluid niet te hard stond. En de muziek keuze was prima.  Het licht is niet bijzonder maar wel goed genoeg.
 
Conclusie: 
Moscou Star heeft zelfs voor een circusliefhebber een aantal hoogte punten in het programma. En ook het publiek vermaakte zich prima.  En ik…. ging met een goed gevoel naar huis en dat betekent best wel veel.