Michael Betrian wint brons in Monte Carlo

436

Michael Betrian ontving uit handen van Prinses Stephanie van Monaco een bronzen bekerMONTE CARLO – Als redacteur van Circusweb en directeur eigenaar van De Leeuw Circusevents ben ik er bijzonder trots op dat Michael Betrian vandaag de bronzen clown heeft mogen ontvangen uit handen van Prinses Stephanie. Een hele knappe prestatie, zeker gezien het programma dat deze twee dagen draaide. Ik zag kinderen met olifanten langs komen, trapeze artiesten, groepjes kleintjes met clubs jongleren, allemaal superknap. Michael Betrian sprong er toch nog tussenuit met zijn diaboloact. Michael, namens mij en Mari gefeliciteerd met deze bronzen beker. Ik neem aan dat ik je net als Hans Klok veelvuldig op tv ga zien. DWDD met dominee Gremdraat ligt minstens voor de hand. Nu eens niet om te jongleren, maar om hierover te praten.