HEEMSKERK – Ben jij ook zo’n fan van circus en ga jij meestal in je eentje op pad? Dat hoeft vanaf nu niet meer. Er is namelijk een echte Club van Circusvrienden waarvan de leden 1 ding gemeen hebben… ze vinden allemaal circus leuk en ze bezoeken allemaal graag een circus. 

Bijvoorbeeld een bezoek aan Circus Sijm op zondag 22 april. Misschien ben jij nog geen lid van de Circusvrienden en heb je niemand om je leuke hobby te delen en te bespreken. Vanaf nu is er die mogelijkheid om je vreugde te delen. Word lid voor het bedrag van zo’n 50 euro, dan word je 10 keer per jaar op de hoogte gehouden van het leukste circusnieuws door middel van het Circusmagazine De Piste. Verder zijn er in Nederland regelmatig leuke bijeenkomsten, in Enschede, Leeuwarden, Noordwijk, waar jij je ervaringen kunt uitwisselen, waar jij kunt praten over hebbedingen, boeken, circusposters, kortom, echt interessant om mee te maken. 
Ben je nog geen lid en wil je die sfeer eens proeven. Ga dan op 22 april naar Circus Sijm in Heemskerk Noord Holland. Hieronder het bericht van deze bijeenkomst. Wie weet woont er wel een circusvriend bij je in de buurt die er heen gaat en kun je mee rijden of samen reizen. Laat weten of jij vervoer zoekt of aanbiedt, waar vandaan en 

KRING DUIN- EN BOLLENSTREEK GAAT WEDEROM OP REIS!

NapPas

Na het succes van vorige keren gaan we nu naar Heemskerk want natuurlijk zijn we allemaal benieuwd naar het nieuwe programma van:

CIRCUS SIJM: “VIVE LE CIRQUE”
Een Hommage aan 250 jaar Circus!
Als u op zondag 22 april naar onze bijeenkomst komt ziet u alles met eigen ogen!

PROGRAMMA:
11.00 uur Inloop, ontvangst met koffie of thee.
11.30 uur Start bijeenkomst interviews met o.a. Alex Sijm 
en Yann Rossi over de nieuwe voorstelling.

13.00 uur Tent open voor overig publiek.
13.30 uur Aanvang Voorstelling.
Kaarten (met korting!) uitsluitend verkrijgbaar online 
via www.circussijm.nl
(Op deze bijeenkomst is er géén loterij of ruilbeurs!)

CIRCUS SIJM staat in Heemskerk op het terrein 
aan de Johannes Poststraat.

Graag tot zondag 22 april!
KRING DUIN- & BOLLENSTREEK 
Leendert Bedijn & Herman Tetteroo

via Facebook kun je contact opnemen

Wil jij lid worden van de Club van Circusvrienden? Kijk op deze pagina hoe je dat kunt regelen.