HEERENVEEN – Je kunt je nog 5 dagen aanmelden voor de nieuwe module Cirque CIOS in Heerenveen! Deze vindt plaats op maandagen van 9.30-17.30 uur.
 

Hoe gebruik je circus om talenten van kinderen, jongeren en volwassenen te stimuleren? Tijdens de cursus Cirque CIOS maak je kennis met verschillende circustechnieken, werk je aan je eigen vaardigheid en leer je hoe je circus in een sociale en maatschappelijke context toe kunt passen bij verschillende doelgroepen. We verkennen het concept ‘social circus’ dat in Europa steeds meer betekenis en draagvlak krijgt om circus als middel in te zetten voor het ontwikkelen van sociale competenties. De theorie passen we direct toe in de praktijk. Je leert didactische vaardigheden en er is aandacht voor het regisseren en organiseren van een voorstelling, oftewel de artistieke kant van circus. 

Voor wie is de cursus bedoeld? 

NapPas

De cursus is zowel voor afgestudeerden van de MBO opleiding Sport en Bewegingscoördinator niveau 4 (Coördinator Buurt, Onderwijs en Sport, Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching, Coördinator Sport- en Bewegingsagogie, Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid) als voor ieder ander met een diploma van een relevante opleiding (minimaal MBO niveau 4), die geïnteresseerd is in circus als sociaal en maatschappelijk hulpmiddel. 

Voor meer informatie kijk op https://www.cioscontract.nl/cirquecios of neem contact op met l.rosier@studio26.nl
Commentaar via Facebook
972 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag