Nu de entertainmentwereld volkomen voor aap staat dankzij de juicekanalen die al het nieuws eerder brengen hoopt men af en toe met een populaire post te komen. Dit keer een jankbericht over Hans Klok die hier voor half lege zalen (lees: tenten) zou spelen.
Tja, ik was hier zelf zaterdag ook aanwezig, en het verbaasde me dat ondanks de bijna benauwende warmte de tent behoorlijk gevuld was met hele enthousiaste mensen.
Nu weet ik uit ervaring dat je bij illusieshows zoals bij Hans Klok een bepaalde zichtlijn moet hanteren, anders kun je niet in een bijna ronde circuspiste spelen zonder iets verhullende achtergrond. Natuurlijk moeten er bepaalde verschijn- en verdwijntrucs onzichtbaar blijven en dan mag je zeker als publiek geen plaats nemen op de C-tribune. Bepaalde illussies mag je het publiek namelijk niet ontnemen. Was handiger geweest als deze kritische journalist even navraag had gedaan toen hij nog ter plekke was. Mijn idee, Hans Klok maakte totaal geen sneue indruk, maar werd door het publiek met staande ovaties beloond!

Hans Klok wekt medelijden op: ‘Zo sneu die halflege zalen!’