Het MAGICAL WORLD OF CIRCUS gaat deze zomer weer op tournee langs verschillende parken en campings met een compleet nieuwe internationale show!

THE MAGICAL WORLD OF CIRCUS ON TOUR
Sandor en Gabi Donnert gaan ook deze zomer weer op tournee langs diverse recreatieparken in Zuid en Midden-Nederland.
Er wordt gestart op zondag 19 juli en zal circa 4 weken duren. Zo wordt de Rotonde (Enspijk)  bezocht en Zuiderzee Resort (Biddinghuizen).
Het 1,5 uur durende programma zal veel Nederlands talent bevatten zoals het Duo Kira (kracht en hand op hand acrobatiek – Mr. Bill (comedy), Scott the Jugler,
Ezra Veldman (diabolo) verder Kateryna Fedorovych (Romeinse ringen), Alain Alegria (Washington trapeze), Benjamin Flame (hoelahoep), presentatie Kim van de Gauw,
Regie – Latoya Donnert Licht design – Sandor Donnert – operationeel manager – Gabi Donnert
De voorstellingen beginnen altijd om 19.00 uur en indien het circus twee dagen te gast is zal de tweede dag om 14.00 uur gespeeld worden.
Voor de actuele data kijkt u op de Facebook pagina van The Magical World of Circus.
Er is geen intentie om de tournee uit te breiden naar steden of dorpen, dus sla uw slag op een van de recreatieparken. De artiesten verheugen zich om na de lockdown weer eindelijk op te kunnen treden al is het wel met RIVM Corona protocollen. KOMT DAT ZIEN !!!!!!!!