ZWOLLE – Geen grap, Magic Circus begint vandaag met de eerste voorstelling van de lentetoer. Het lijkt eerder een voortzetting van het Magic Wintercircus dat afgelopen kerst niet door kon gaan.

Het levert wel pittoreske plaatjes op. Overigens kunnen de bezoekers van deze middag rekenen op een comfortabel verwarmd circus met een prachtig programma.
Afgelopen week meldde het Magic Circus al dat ze de winter zouden verplaatsen, als dat geen daverende illusie is, nooit eerder vertoond. De titel is Ho, Ho… HO!” De titel is een hommage aan de kerstman, aan de vrede, en aan de onlangs overleden voormalige zakenpartner van het Magic Circus, Rob Ritman, die zijn ho, ho, ho vaak over het terrein liet schallen.

Voor fervente circusliefhebbers een feest van herkenning, met een beroemde Nederlandse cast, Tobith en Jasmijn met hun romantische eenwieleract, ooit ontstaan bij het Magic Circus en met Roos en Salim van Duo Musa, die ooit vers vanuit het buitenland in Nederland hun debuut maakten. De voorbereiding voor de circusshow is volledig gedaan via Zoommeetings, waar de nieuwe acts werden bedacht. Voor Circusscholen extra bijzonder, zowel Roos als Jasmijn zijn daar ooit met circus in aanraking gekomen. Komt dat zien!