Saranti’s 6de Kerstspektakel 

Alweer voor de 6de keer zal Jeugdcircus Saranti in samenwerking met Schaaf Citytheater ‘Saranti’s Kerstspektakel’ organiseren. 

NapPas

Voor deze editie zijn er naast Saranti een aantal gasten uitgenodigd. Waaronder collega’s Kindercircus Okidoki uit Meppel, Jeugdcircus Pavarini uit Zwolle, Jeugdcircus Caroly uit Goor en Witova trainingcentre uit Hallum. Met z’n allen zullen we spectaculaire circusacts vertonen, gebracht in een sfeervolle kerstcircusvoorstelling. 

Het jaar is weer omgevlogen en de Kerstman en zijn elven zijn weer in het land aangekomen en komen traditioneel weer langs bij het Kerstspektakel van Saranti. 

Naast een aantal acts uit de show Hotel d’Botel van Saranti zelf zullen ook de uitgenodigde gasten het spektakel aanvullen met flitsende circusacts zoals een luchtkubus, komische duoacrobatiek, color guard, jongleren met verschillende attributen, tissue in de lucht, stoere hoge en lage eenwielers, piramideacrobatiek en dans.

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand waar speelt het leukste kerstspektakel van Friesland? Het kerstspektakel zal te zien zijn in Schaaf Citytheater in Leeuwarden op zondagmiddag 24 december. 

Jeugdcircus Saranti brengt een vrolijk kerstspektakel voor jong en oud, groot en klein, een kerstsprookje om naar uit te kijken! 
De zaal en het toneel zijn sfeervol aangekleed in een warme Kerstsfeer en natuurlijk zal de Kerstman en z’n vrienden niet ontbreken! 

Het kerstspektakel is voor jong en oud en dus zeer geschikt als familie-uitje en duurt ongeveer 90 minuten met een pauze van 20 minuten. 

Dus komt het zien bij Saranti’s Kerstspektakel!

Aanvang 14:00 uur
Kassa en zaal open om 13:00 uur
Kaarten kosten € 8,- per stuk in de voorverkoop. Aan de deur €10 per stuk

 

Saranti’s 5de Kerstspektakel

sanderklopAlweer voor de 5de keer zal Jeugdcircus Saranti in samenwerking met Schaaf Citytheater een Kerstspektakel organiseren. Naast
SarantiXLeen aantal acts uit de show Hotel d’Botel van Saranti zijn er voor deze editie ook een aantal gasten uitgenodigd, namelijk Kinderkoor Jongkabaal, Nederlands flowerstick kampioen Casper Klop en SarantiXL met een nieuwe act. Verder zal onze enthousiaste en charmante Soraja de zaal in beweging brengen.

Het jaar is weer omgevlogen en de Kerstman en zijn elven zijn weer in het land aangekomen en traditiegetrouw komen ze weer langs bij het Kerstspektakel van Saranti. Spiegeltje Spiegeltje aan de wand waar speelt het leukste kerstspektakel van Friesland?

Het kerstspektakel zal te zien zijn in Schaaf Citytheater op zondagmiddag 18 december. Kijk snel op www.schaafcitytheater.nl voor informatie, kaartverkoop en voorverkoopadressen. Jeugdcircus Saranti brengt een vrolijk kerstspektakel voor jong en oud, groot en klein, een kerstshow om naar uit te kijken!

De Kerstelven op stelten zullen u van harte welkom heten in de sfeervol aangeklede zaal en omgetoverd toneel. Natuurlijk zal de Kerstman en z’n vrienden niet ontbreken, waaronder Wilco de IJsbeer waarmee men op de foto kan.

Ons kerstspektakel is voor jong en oud en dus zeer geschikt als familie-uitje en duurt ongeveer 2 x 45 minuten met een pauze van 20 minuten waar men kan genieten van een lekker drankje in de foyer van Schaaf Citytheater.

Dus komt het zien bij het Jeugdcircus van Friesland!

Zondag 18 december

Matinee Kerstshow aanvang 14:00 uur

Kassa en zaal open om 13:00 uur

Kaarten:

€ 8,- per persoon

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.harmonie.nl