16 december 2022

Laatste kans op bezoek circus Yves Bocxtaele

Geen fotobeschrijving beschikbaar.BOOM – Al 14 jaar organiseert circusdirecteur Yves Bocxtaele onderde naam Boxtalino circusvoorstellingen in de Schorre in Boom, maar na deze editie trekt hij de stekker eruit. We zagen al een tijdje dat zijn circusspul te koop stond en er zijn al gegadigden voor. Deze kerst is de laatste kans om zijn circus te bezoeken en daarom heeft hij alles uit de kast getrokken. 

Yves heeft de mooie leeftijd van 68 jaar bereikt en weet dat het hard werken is in de circuswereld. Toch is hij er niet helemaal klaar mee. Hij denkt eerder aan het regelen van circussen die hij dan uit het buitenland gaat uitnodigen om in België te komen spelen, maar hiervoor zijn nog geen vaststaande plannen.

Voorlopig richt hij zich nog even op het heden, zijn laatste circus in Boom onder de naam Boxtalino, met het American Circus. Yves gaat er nog een keertje helemaal voor.

Bij Boxtalino zijn dit jaar twee Nederlandse artiesten te zien, mr. Valentino met zijn vrolijke troep honden en Rein de Kok, een multifunctionele circusartiest afkomstig van de Tilburgse circusacademie, die in binnen- en buitenland heel veel successen heeft meegemaakt.

‘American Circus’ gaat in première op zaterdag 17 december en loopt tot 8 januari. Info en tickets vind je op Boxtalino Circus .