28 maart 2016

l.Cliniclowns

 

cliniclownsDeze nieuwe voorstelling is ontwikkeld voor chronisch zieke kinderen en kinderen met een meervoudige of verstandelijke handicap in de biologische leeftijd tot en met 18 jaar. Circus CliniClowns wordt mede mogelijk gemaakt dankzij donateurs en sponsors. Naast de plekken voor zieke kinderen is er in iedere plaats meestal nog wel wat aan plaatsjes vrij voor andere belangstellenden.

Evenementen op maat
CliniClowns is vooral bekend om de bezoeken van de clowns in ziekenhuizen, maar de stichting  doet veel meer dan dat. Zo organiseert de organisatie ook evenementen op maat om zieke en gehandicapte kinderen, maar ook hun directe omgeving, afleiding en plezier te bieden. Een van deze evenementen is Circus CliniClowns. Een gloednieuwe voorstelling die van mei tot en met oktober door Nederland reist en in Zaandam haar première beleeft.

Circus CliniClowns repetities

 

Belevenis voor hele gezin

De voorstelling gaat over een clownsfamilie die woont in het clownsdorp Verbaast. De familie runt samen een klein circus; doen acts, presenteren en ondernemen alles wat hoort bij het circusleven. De clowns nemen de kinderen mee in alles wat er komt kijken bij het organiseren van een circus en zetten daarmee een voorstelling neer waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Zo wordt een bezoek aan Circus CliniClowns een belevenis voor het hele gezin. Ook instellingen voor zieke en gehandicapte kinderen zijn van harte uitgenodigd een voorstelling bij te wonen.

Speeltijden
Op doordeweekse dagen (ma, di, do, vr)
09.30 – 11.50 uur
12.30 – 14.50 uur

In de weekenden (za, zo en feestdagen)
10.00 – 12.20 uur
13.00 – 15.20 uur
Tickets te bestellen via cliniclowns.nl/shop