Beste Circusliefhebber, Op zondag 14 november a.s. organiseert de KRING DUIN- & BOLLENSTREEK een bijeenkomst op een “magische” locatie in de Bollenstreek namelijk het MAGIC ART CENTER in Bennebroek.

Met trots presenteren wij u de volgende gasten:

KEVIN VAN GEET – Europa’s jongste Circusproducent welke komt vertellen over de afgelopen zomertournee van het CIRCUS HARLEKINO en natuurlijk over het aankomende KERSTCIRCUS in ETTEN-LEUR.

FRANK TORREZ – Met Frank gaan we uitgebreid praten over zijn Circuservaringen in Binnen- en Buitenland en over het KERSTWINTER CIRCUS in het Parktheater te Eindhoven.

SYLVIA SCHUYER – Bij veel Circusliefhebbers bekend als Spreekstalmeester van het KERSTCIRCUS AHOY’ maar vele weten niet dat Sylvia van beroep Goochelaar en Illusionist is, We kunnen dus prachtige verhalen over haar leven en carrière in het circus en variété verwachten. En misschien blijft het niet alleen bij vertellen…

Zoals u kunt lezen een meer dan fantastisch programma in het MAGIC ART CENTER om niet te missen!

De zaal gaat om 12.00 uur open en ons programma begint om 13.00 uur en eindigt om ca. 16.00 uur. Uiteraard zijn er pauzes en als afsluiting is er een grote TOMBOLA. Aan de gezellige bar zijn dranken en div. broodjes verkrijgbaar en parkeren is gratis op loopafstand van onze locatie:

MAGIC ART CENTER – MEERWEG 1a
2121 VA – BENNEBROEK

LET OP:

Er gelden wel een aantal spelregels voor een bezoek aan onze Kringbijeenkomst, We zetten ze graag voor u op een rij:

*I.v.m. beperkt aantal zitplaatsen voor 50(!) personen dient u zich vooraf aan te melden, dit kan uitsluitend d.m.v. een mailbericht te sturen naar circuskring@gmail.com met vermelding van naam, adres en met hoeveel personen u wilt komt. Let wel vol=vol!

*U ontvangt een mailbericht terug ter bevestiging welke u dient te tonen via uw telefoon of printversie aan de entree van het MAGIC ART CENTER.

*Bent u ziek of verkouden? Heeft u gezondheidsklachten? Blijf dan thuis!

*Houd bij de entree uw identiteitsbewijs, uw reserveringsmail en uw coronacheck-app tijdig gereed.

*Bij het betreden van de locatie wordt de mogelijkheid geboden om uw handen te desinfecteren. Maak hier gebruik van.

*Volg de aanwijzingen van de medewerkers van het MAGIC ART CENTER.

Voor een bezoek aan onze bijeenkomst is absoluut een geldig Corona toegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar). Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (Minder dan 24 uur voor aanvang)
Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk!

Kijk voor meer info op: https://coronacheck.nl/nl

Mocht u nog vragen hebben dan zijn we te bereiken via onze Facebookpagina of via circuskring@gmail.com

Graag tot ziens op 14 november in het MAGIC ART CENTER!

Met vriendelijke groet,

KRING DUIN- & BOLLENSTREEK

Herman Tetteroo