12 december 2022

Kerstcircus Maastricht met veel topacts

Voor de rubriek Circuslokkers een reactie van Dennis Rijstenberg

De 4e editie van Kerstcircus Maastricht (Circus Renz International) biedt ook dit jaar een zeer gevarieerd programma met internationale topacts.

Franz Renz Jr. presenteert zijn paardendressuur met 8 arabische hengsten, Bernardo en Anthony Renz brengen samen een uniek jonglage nummer, Kimberly Scholl is te zien met een vrolijke hondennummer, maar ook met hoelahoeps op een prachtig Fries paard en zal daarnaast ook live zingen tijdens de show. Georgina Kaselowsky zal een Chandelier luchtact presenteren. De mini pony’s draven weer door de piste onder leiding van Anthonio Renz.
Het hele seizoen al met groot succes mee op tournee, en ook tijdens Kerstcircus Maastricht te zien zijn de getalenteerde broers Mariano en Marrietto Köhler met hun stoelenact en een spectaculair Icarian Games nummer.
Uit Frankrijk The Rody’s met een Roller Skating nummer, Freddy Kerwich met een Chinese Pole Act en daarnaast is ook nog hoog in de tent een adembenemende Hoge Draad nummer te zien.
Clown Jason Medini zorgt voor komische en muzikale momenten en Jarno Kikkert is de spreekstalmeester van het Kerstcircus Maastricht.
De tent biedt plaats aan 1100 bezoekers per voorstelling.
Daarnaast is het gehele tentencomplex voorzien van houten vloeren en dus ook rolstoelvriendelijk. In de voortent zoals elk jaar weer vele kersthuisjes met winterse versnaperingen.
Dagelijkse voorstellingen van 22 December t/m 08 Januari, aan de Stadionweg, De Geusselt in Maastricht.