Hoofdfoto: PR Herman Renz, Arno Broeren

Het was nog even spannend wie de vergunning zou krijgen voor het kerstcircus in Haarlem, maar de kogel is door de kerk. Het Kerstcircus Herman Renz zal net zoals vorig jaar spelen in het Reinaldapark waar de grondwaterproblemen van vorig jaar zijn volledig opgelost.
De gemeente Haarlem heeft er alles aan gedaan om het kerstcircus in Haarlem te behouden en is er beslist om het circus op het gedraineerde gedeelte te plaatsen. Zo staat het circus droog en blijft het terrein vrij van schade. Dat de stad Haarlem het circus onvoorwaardelijk omarmde en vanaf de eerste voorstelling weer in haar hart had gesloten was voor iedereen helder en leidde tot de vraag of het circus mogelijk “meer Haarlem” in haar voorstelling moet stoppen. Het Herman Renz gevoel van weleer wordt versterkt door de hernieuwde samenwerking tussen Milko en spreekstalmeester Robert Ronday. Dat dit nieuws met open armen ontvangen is blijkt wel uit het hoge aantal bezoekjes dat Circusweb afgelopen weken kreeg op de aankondiging van dit kerstcircus in Haarlem. 
De kerstvoorstelling krijgt heel toepasselijk de naam “Traditions”. De voorstellingen vinden dagelijks plaats van 22 december 2017 t/m 8 januari 2018. Meer informatie op onze Wintercircuspagina. 

Commentaar via Facebook
1434 totaal aantal bezoekers 6 bezoekers vandaag