8 december 2022

Kerstcircus Emmen (Renz Berlin)

Hoofdfoto DirkJan Ranzijn

Tijdens en vlak na de corona periode zag het er niet zo goed uit voor Renz Berlin en de Nederlandse fans. Zou het circus voorgoed in Duitsland blijven? Tot grote vreugde van veel circusfans keerde in ieder geval Bernhard Renz weer terug naar Nederland, samen met zijn zus. En dan nu staat het kerstcircus in Emmen en het aantal Facebook likers liegt er niet om.

Madeleine Renz die in het verleden ooit de jeugd-aanmoedigingsprijs kreeg van de Circusweb Award, haar broer Bernhard die daadwerkelijk de Circusweb Award in ontvangst mocht nemen voor een aerial act, de familie Renz blinkt uit in talenten van eigen kweek. Dat betekent een zeer gemotiveerde circusfamilie met veel passie voor het vak.
Kan een afbeelding zijn van paard en gras
Madeleine Renz stuurde het volgende bericht in de rubriek CIRCUSLOKKERS : “Wij bieden een spectaculaire show met dieren, artiesten en heel veel sensatie. Een vrolijke kleurrijke entree met heel veel warme lekkernijen en dranken. Een 2 uur durende show met passie en spanning. Voor jong en oud  iedereen is welkom! Kom kijken in een mix van een klassiek en een moderne circusshow wij hopen jullie snel bij ons te zien!”

Op de fotopagina van DirkJan Ranzijn een reportage die hij onlangs maakte van dit circus.