Verslag en foto’s door Jorre van Kinne
hoofdfoto: Het Wiener Circus bij romantisch avondlicht

Circusweb boft maar weer, want de jongste verslaggever van België Jorre is weer op circusreis geweest en we weten al van tevoren dat zijn circusverslagen worden verslonden door iedere Belgische bezoekers van deze website, vooral door alle circusdirecties.
Dit keer ging Jorre naar het Wiener Circus dat eind juni in Sint Amandsberg stond in het Azaleapark. Jorre zag daar al staand een volledig nieuw programma. Jorre: “Een nog altijd heel mooi circus met paarden, clowns en nog zoveel meer. In het bijzonder de acts met Ricky, Danny, Carla, de goochelshow en de act gepresenteerd door Trio Chavez met de hondjes was ook zeer goed”. 
 

De kleinste van het circus was natuurlijk Serana deed mee in de show met haar hoelahoeps. Zoals ieder jaar bood het circus een prachtig spektakel met veel lachende gezichten en er was redelijk veel volk. Ricky Canone vertelde dat de mensen van Vlaams Circuscentrum naar voorstelling van 11u geweest zijn. 

Natuurlijk wilde Ricky een selfie maken met zo’n beroemde verslaggever en dat weigerde ik natuurlijk niet. Tot volgend jaar!