foto: Dordt Centraal

Opnieuw kreeg Joop Teuteberg last van zijn hart op 3 mei. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn zoon Toni bevestigt ons echter dat hij op 5 mei gewoon weer meedoet in de circuspiste.
Afgelopen dagen meldde Circusweb eerst dat er een drama was voor Joop Teuteberg, omdat hij tijdens de repetities een hartaanval kreeg en vervolgens drie dagen in het ziekenhuis verbleef. Toet ieders verbazing kwam hij als verrassingsact gewoon opdraven tijdens de premierevoorstelling! Het leverde staande ovaties op van het aanwezige publiek, dat zich grote zorgen gemaakt had over het welzijn van Joop Teuteberg. Joop genoot na afloop van de voorstelling van het langslopende publiek die hem allemaal een goede gezondheid toewenste.

Geen losgebroken olifant, maar hartaanval
Toch werd er in de circuswereld gespeculeerd over een Toni Boltini achtige stunt, immers, vroeger stuntte een circus vaak met een persbericht over een losgebroken olifant of tijger, om extra publiciteit te krijgen. Was de hartaanval van Joop gespeeld en was het dé ultieme stunt voor extra publiciteit en applaus, of was het drama in optima forma? Het bracht de nodige circusfans aan het twijfelen. Sinds gisteren kregen de fans en twijfelaars dus bevestigd dat de situatie rond Joop Teuteberg echt zorgwekkend is. Joop is niet te houden, hij wil gewoon de revival van het Dordts circus meemaken, al moet het kruipend.

Is er een dokter in de zaal?
Inderdaad, de eigenwijze Joop Teuteberg is niet tegen te houden. Hij wil dit prachtige circus gewoon meemaken, al is dit het laatste wat hij mag meemaken. Zijn zoon Toni neemt het zekere voor het onzekere, vanaf nu zit er een arts in de circustent, om in te grijpen wanneer het nodig is. Mensen die nog twijfelen of het komt door de nodige alcoholische versnaperingen waar Joop om bekend staat hebben het wederom mis. Toni Teuteberg: “behalve bij de ontlading naar de premiere voorstelling drinkt hij geen druppel meer, hij doet er echt alles voor om nu gezonder te leven”.
Wij van Circusweb hopen maar dat het nog heel lang mag duren voordat Joop in het harnas zal sterven. Want dat harnas, daar wil hij nog lang in functioneren! Bovendien heeft het publiek de laatste dagen bewezen dat zijn tijd nog lang niet voorbij is.

Er zijn nog tickets in verkoop vooral voor de avondvoorstelling, klik hier