11 januari Niels Duinker dag bepaald door de rechter van Harrison County

De Nederlandse sterjongleur Niels Duinker heeft net een 3-jarig contract beëindigd in de Comedy Barn Theater (met eigenaresse Dolly Parton), waar hij 2 keer per dag optrad. De Comedy Barn is een groot theater in de geboorteplaats van Dolly Parton in Tennessee met 850 zitplaatsen en een van de meeste succesvolle variétéshows in de VS. Niels was hier drie jaar lang een van de hoofd acts. Op 4 januari trad hij na ruim anderhalf duizend shows daar voor het laatst op.

Gisteren op 11 januari trad Niels sinds drie jaar weer met zijn eigen theater show op. Het historisch Rohs Opera House in de stad Cynthiana in Kentucky. De show werd geproduceerd door het Amerikaans illusionisten duo The Mastersons en was uitverkocht. De Nederlandse jongleur presenteerde een show van meer dan een uur en kreeg twee staande ovaties. Als eerbetoon voor Niels’ verdiensten in de VS de afgelopen 3 jaar werd de dag van 11 januari uitgeroepen tot officiële Niels Duinker dag door de rechter van Harrison County, een enorme eer.

Op de foto rechts Niels Duinker trots op de “Niels Duinker Day”

Op de hoofdfoto Niels Duinker( links) Met eigenaresse van de Comedy Barn: Dolly Parton (Midden) Foto’s: PR Niels Duinker