Tom Dieck jr, de beste tijgertrainer ter wereld is volgens nog onbevestigde berichten te vinden op Facebook gestopt met zijn werk. Veel mensen reageren triest op zijn beslissing. Ook zijn er emotionele plaatjes te zien op Facebook. Juist Tom Dieck jr., die bijna wekelijks films en mededelingen publiceerde over diervriendelijke trainingen, het is bijna niet te geloven, is het fake news? Helaas, er is inmiddels bevestigd dat het klopt!

Carriere 

Tom Dieck jr, was net als zijn vader een tijger en leeuwentrainer met een indrukwekkende circusshow.  Hij was te zien bij veel gerenommeerde circussen zoals Charles Knie, Krone, het Festival van Monte Carlo, het Heilbronner Weihnachtscircus, Arlette Gruss, Herman Renz, Cirque d’Hiver Bouglione, Weihnachtcircus Stuttgart en Busch Roland.
Veel fans van Tom Dieck hebben al diep teleurgesteld gereageerd en wensen Tom veel succes in zijn verdere carriere. Zij bedanken hem. Een van de reacties: 
Beste Tom, je was, je bent, en je zult altijd een van de groten zijn onder de kattentrainers. Bedankt voor zoveel leuke momenten samen op de rondjes, met jou, Elena en de kleintjes. Bedankt voor je lachende beschikbaarheid elke keer als ik een reportage wil maken! Jullie hebben een plek in mijn hart. 


Bevestigd

Inmiddels is bevestigd aan Circusweb dat Tom Dieck op het Circusfestival van Massy zijn plannen om te stoppen heeft aangekondigd.