Niels Duinker heeft een boek uitgegeven en samengesteld  over zijn Mentor Freddy Kenton. Het boek “Freddy Kenton” Dutch Master Juggler” is een must have als je jongleur bent of van jongleren houd, maar ook voor mensen die van showbusiness houden en van de mensen die daar werken. Het boek is uitgegeven als paperback en telt maar liefst 192 pagina’s en is rijk geïllustreerd  met foto’s in zwart-wit en in kleur. 

“Freddy Kenton” Dutch Master Juggler”

Freddy Kenton is de oudste nog levende professioneel werkende jongleur met een carrière die zich over zeven decennia uitstrekt. In dit boek lees je over zijn leven. Je leert over zijn eerste jongleer carrière als kunst student, waar hij optreedt in alle toplocaties van de Europese variatiescène- van de tweede helft van de 20e eeuw, waaronder de Moulin Rouge in Parijs, het Blackpool Tower Circus , en veel shows in Japan. Je zult ook verhalen lezen over zijn transformatie van jongleur naar zakenman en zijn succes in de civiele samenleving met zijn bedrijf in schuimplastic. In het tweede deel van dit boek lees je hoe Freddy Kenton terugkeerde naar het podium met een volledig nieuwe stijl van jongleren, wat resulteerde in een zeer succesvolle tweede 20+ jaar lange carrière als jongleur en hij ontving de Historical Achievement Award van de International Jugglers Association. Naast inzicht in het succesvolle leven van Freddy, lees je ook over de generatie van de meesters in jongleren voor hem, de vrienden die hij onderweg heeft gemaakt en de nieuwe jongleurs die hij heeft geïnspireerd en begeleid. Als je van jongleren houdt, van showbusiness houdt of graag leest over een ongewoon maar ongelooflijk leven, zul je het levensverhaal van Freddy in dit boek geweldig vinden!

 

Omslag van het boek: Freddy Kenton, Dutch Master Juggler.

Het boek is eenvoudig te bestellen bij Amazon klik hier 

Paperback: 192 pagina’s

Uitgever: Niels Duinker

Taal Engels

ISBN-10: 1794669302

ISBN-13: 978-1794669307

 

 

 

 

 

 

Niels Duinker hier samen met zijn Mentor Freddy Kenton

Niels Duinker

Niels Duinker begon al op jonge leeftijd met jongleren en zijn passie bleef. Na een afgeronde studie aan de TU Delft heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Niels werkt nu fulltime als professioneel jongleur, presentator en workshopdocent voor bedrijven. Niels heeft al in meer dan 40 verschillende landen opgetreden, hij is regelmatig gastdocent aan de twee HBO-circusopleidingen in Nederland en vliegt regelmatig over de wereld om met zijn (solo) shows als headliner op te treden voor volle theaters. Maar liefst 8 wereldrecords staan op zijn naam vermeld in het World Guinness book of records.

Gepassioneerd over de geschiedenis van het jongleren heeft hij al diverse boeken uitgegeven op dit vakgebied. Het boek Freddy Kenton, Dutch Master Juggler is daarvan zijn jongste resultaat.