HEERHUGOWAARD 2018 – 2019

Tijdens het circusseizoen waren er louter lovende geluiden over de prachtige traditionele voorstelling die Alexander Sijm presenteerde. Het perfecte plaatje! Bezoekers van dit kerstcircus in Heerhugowaard kunnen uitkijken naar een van de mooiste voorstellingen die je kunt bezoeken rond de kerstperiode. Wintercircus Sijm biedt een hommage aan 250 jaar circus. 

De 18e editie van Wintercircus Sijm zal dit jaar plaatsvinden van 22 december tot en met 5 januari 2019 aan het Strand van Luna te Heerhugowaard. Dit recreatiegebied is gelegen langs de N242 (Ring Alkmaar) en is uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen. Het verwarmde tentencomplex wordt aangekleed met houtsnippers, tientallen kerstbomen en duizenden lampjes. 

Het publiek wordt door de Kerstman ontvangen in een sfeervolle ontvangsttent . Deze tent is aangekleed met nostalgische houten huisjes , smaakvolle decoraties en een echte kerststal. Bij de buffetten zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk chocolademelk. Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.

Deze feestelijke productie wordt natuurlijk ook in winterse sferen ondergedompeld. Na afloop van iedere voorstelling mag het publiek stemmen welke act of artiest men het beste of het leukste heeft gevonden. Op 5 januari 2019 zal tijdens de show van 15.30 uur bekend worden gemaakt wie de NHD Circus Award heeft gewonnen.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

PARK VAN LUNA

HEERHUGOWAARD 2017 – 2018

De Toekomst van de Historie

De 17e editie van Wintercircus Sijm zal dit jaar plaatsvinden van 23 december 2017 tot en met 6 januari 2018 aan het Strand van Luna te Heerhugowaard. Dit recreatiegebied is gelegen langs de N242 (Ring Alkmaar) en is uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen. Het verwarmde tentencomplex wordt aangekleed met houtsnippers, tientallen kerstbomen en duizenden lampjes.

De voorstelling heet:  “De Toekomst van de Historie” met als extra attractie ster acrobaat Yuri Basiul.

foto van Circus Sijm.
foto van Circus Sijm.
foto van Circus Sijm.

Het publiek wordt door de Kerstman ontvangen in een sfeervolle ontvangsttent . Deze tent is aangekleed met nostalgische houten huisjes , smaakvolle decoraties en een echte kerststal. Bij de buffetten zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk chocolademelk. Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.

Deze feestelijke productie wordt natuurlijk ook in winterse sferen ondergedompeld. Na afloop van iedere voorstelling mag het publiek stemmen welke act of artiest men het beste of het leukste heeft gevonden. Op 3 januari 2018 zal tijdens de show van 16.00 uur bekend worden gemaakt wie de NHD Circus Award heeft gewonnen. De kaartverkoop voor het wintercircus start op 1 november 2017 via de website van het circus.

 

Circus Sijm koos direct voor een eigen koers en ontwikkelde, met succes, een geheel eigen stijl: een aantrekkelijk totaalplaatje met verzorgde blauw/gele wagens, fonkelende lampjes, gepoetste schoenen, mooie kostuums, verrassende acts en enthousiaste artiesten. Vanaf half februari tot en met eind december is het circus op tournee met een compleet nieuwe show.

 Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jonge enthousiaste artiesten. Ieder persoon beheerst zijn eigen disciplines en vaardigheden; van muziek tot dans van acrobatiek tot humor. De groep heeft zich daarbij laten inspireren door musicals, theater en het Italiaanse Venetië. Maar bovenal – hoe kan het ook anders – het klassieke circus met strass, veren en glitters. Het beloofd ook dit jaar een wervelend geheel te worden waarbij het publiek geniet van circus in optima forma.

sijm2

Ooit een dame zien zweven aan een kroonluchter hoog boven het publiek? Een matroos in een net acrobatische toeren zien uithalen? Of een man en vrouw acrobatische toeren ziet uithalen in een mast van zes meter hoog.  Het is zomaar een greep uit het programma. Maar natuurlijk is er ook volop clownerie en humor. En valt het publiek van de ene verbazing in de andere bij razend snelle illusies en rolschaatsstunts. Tussen de goocheltrucs door maken kleine dieren hun opwachting en valt het publiek van de ene in de andere verbazing. Kortom, ook in Heerhugowaard is Circus Sijm een feest voor jong en oud.

Kaartverkoop

Ga naar de ticketverkoop en de agenda. 

WWW.NOORDHOLLANDSWINTERCIRCUS.NL