Hij is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. In de zomervakantie – van 15 juli tot en met 1 augustus –  is deze zinderende familieshow te zien in een imposante circus-theatertent in Utrecht. Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Zorg ervoor dat u de ultieme familievoorstelling tijdens de zomervakantie niet mist! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. U bent vanaf anderhalf uur voor aanvang al welkom om te genieten van de festivalsfeer. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. De beschikbaarheid is beperkt en de ticketverkoop is begonnen!

Artiesten

Hij is de absolute ster van de voorstelling. Hans Klok schittert met zijn grootste en meest spectaculaire illusies in deze show. Zijn acts worden afgewisseld met onder meer razende motoren in een grote globe, luchtacrobatiek, dansende laserstralen, stunts aan de trapeze en comedy. De cast bestaat uitsluitend uit internationaal bekroonde circus acts. Hans Klok & Friends is een 90 minuten durende show die geschikt is voor de hele familie en bij uitstek past bij de zomervakantie. Mis het niet!

Locatie

De locatie van Hans Klok & Friends is uniek. Speciaal voor deze productie wordt in het Griftpark in Utrecht een moderne circus theatertent opgebouwd die optimaal bezoekerscomfort garandeert. Ongeacht de weersomstandigheden. De theatertent is uitgerust met kuipstoelen die perfect zicht op de bühne garanderen. Hans Klok & Friends is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar- als eigen vervoer.

Ticketmaster