LEIDEN – Circusdirecteur Peter Mullens van het Groot Kerstcircus Leiden heeft sinds afgelopen weekend permanent de prijzen van zijn circusvoorstellingen verlaagd. Hoewel zijn prijzen niet exorbitant hoog waren voor een kerstcircus, trok hij zich de kritiek aan van mensen die op Facebook klaagden over de prijs van dit kerstuitje voor gezinnen. Mullens: “We willen alleen maar happy people!”.

Het Groot Kerstcircus Leiden speelt van 21 tot en met 30 december in Leiden op de nieuwe evenementenlocatie bij de Lammermarkt. Dit circus is van de weinige circussen die nog geen gebruik maakt van allerlei aanbiedingswebsites zoals Ticketveiling of Social Deal. Tot nu toe. Mullens vertrouwt op ticketverkoop op eigen kracht. 

De verlaagde prijzen van Kerstcircus Leiden

Mullens heeft niet alleen de prijzen verlaagd, hij stortte ook geld terug op de rekening van circusbezoekers die hun ticket al hebben aangeschaft. Hij hoop dat het uitgespaarde geld weer op een andere manier terugkomt in zijn circus, door verkoop van consumpties. 

Met de opbouw van het circus gaat het na een kleine vertraging weer goed. Een van zijn auto’s werd dit weekend gestolen, de bus was net geladen met kerstgoed, gloednieuwe popcornautomaat enz. Bij aanvang dus flink pech voor Mullens, die hoopt dat alles vanaf nu voorspoedig zal gaan. De circuskassa is inmiddels geopend en men kan ook de tickets online bestellen.