Tussen de zwierende kranen en het industriële spoor van de port of Amsterdam, ligt de Thuishaven: De Culturele Vrijhaven van de stad. Op deze vrijgevochten locatie is de dagen rondom Valentijnsdag het Gay Circus 2020 te zien.

Twaalf internationaal bekroonde roze circusacts, sexy dansers, zangers en zangeressen presenteren onder leiding van Grande Dame du Cirque Diva Mayday een avondvullende show. Een productie met 150 kostuums, 70 medewerkers en artiesten. De voorstelling is een ultieme combinatie van glitter, glamour, verleiding, adembenemende acrobatiek, humor, kleinkunst en sexy circusacts van het hoogste niveau.

Wanneer de voorstelling is afgelopen nemen top DJ Sharon O Love en MC Miss Bunty het circus over en verandert de piste in een swingende nachtclub. Gespierde acrobaten, verleidelijke Candygirls en freaks dansen samen met jou in de leeuwenkooi tot diep in de nacht.

Laat de rozen, de kaart en het restaurant voor wat het is en neem op 13 of 14 februari 2020 je geliefde of je vrienden/vriendinnen mee naar het Circus van de Nacht.

Het mag duidelijk zijn dat dit geen productie is voor de hele familie, maar een doelgroep gerichte productie, die overigens wel beloofd “Straight Friendly” te zijn.

Vanaf 1 augustus zijn er hier kaarten te koop.