17 december 2017

Feestelijke gala avond Europees Circusfestival.

LUIK – Van 14 december tot en met 7 januari wordt weer het Europees Circusfestival in Luik georganiseerd. Gisteren was er een gala avond en Circusweb mocht de fotoreportage overnemen van Luc Deglin, zodat alle circusfans een kijkje kunnen nemen van wat dit circusfestival te bieden heeft. 
Het circusfestival biedt artiesten uit alle Europese landen, de dieren komen uit alle werelddelen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”32″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”blindX” cycle_interval=”3″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[of klik hier]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

In de nieuwe ultramoderne circustent met 2000 zitplaatsen, kon men genieten van de parade van Belle en het Beest, het nieuwe thema van de 27e editie van dit festival, met 40 artiesten en figuranten,  uit Rusland, Hongarije, Roemenie, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland. Acrobaten, luchtacrobaten, handstandacrobaten, clowns, en dan de dieren: Arabische paarden en Argentijnse ponies, Afrikaanse buffels Lama’s uit Peru. Het circusfestival mag zich een van de meest prestigieuze festivals van de wereld noemen. Geniet mee van onze galery, dankzij Luc Deglin.