12 september 2018

Circusfestival Luik

Het Europese circusfestival in Luik beleeft zijn 28e editie. In de nieuwe show staat uiteraard het jubileumjaar centraal, we vieren wereldwijd 250 jaar circus! In Luik zoals ieder jaar een gloednieuwe show met hele mooie acts, georganiseerd door Stefan Agnessen. 

Van 13 december tot en met 6 januari met in de show een prachtig ballet uit Australië, handstandacrobate Devin de Bianchi uit Italië, jongleurs de gebroeders messoudi uit Marokko, quick cahnge Tito en Nanou uit Frankrjijk, Honden en acrobatiek Nadja Scholl uit Duitsland, Antipode Eva Varadi uit Hongarije, Stefan Agnessen uit Belgie met een cavalerie van pony’s, luchtacrobaten Duo to be Free uit Oekraine, Tito Medina met de olifant, traleze artiesten Dames en Vol Frankrijk, act met veel dieren Willy Landauer, acrobaten te paard De Donnerts Family Jockey uit Hongarije en acrobaten Messoudi Brothers.

De artiesten die werken bij dit festival hebben maar 1 doel, zichzelf nog eens helemaal overtreffen, dat maakt de show zo perfect. 

 

2017

Het 27ste FESTIVAL VAN HET EUROPESE CIRCUS 2017/2018 in Luik wordt gehouden van  14 december tot aan 7 januari. foto’s van Dirk Jan Ranzijn en Jack Apon
Gif plaatjes onderaan van Luc Deglin

Hieronder vindt u al een complete lijst van artiesten die het programma zullen vullen.

 

01 – Circusdirecteur CLAUDE BRUNEL ( Frankrijk )

02 – De Grote Parade van Beauty and the Beast

03 – Cavalry BOY RENZ ( Duitsland )

04 – Tegoeden perfect Anatol VIORIS ( Wit-Rusland )

05 – avond Augustus JONNY BOGINO ( Italië )

06 – De Ponies Dalmatians KID RENZ ( Duitsland )

07 – Jongleren en saldi op vrije schaal kathia CAVEAGNA ( Spanje )

08 – La Barre-vaste de ZHUK TROUPE ( Oekraïne )

09 – The Flying Trapeze DE VLIEGENDE WEISS JR. ( Hongarije )

10 – Exotische Dieren BOY Renz Jr ( Nederland )

11 – Pole Dance Acrobatische TATIANA ZHEGLOVA ( Rusland )

12 – Aerial Straps VIORIS ZOPPIS ( Italië )

13 – Acrobaten het schommelen van de TROOP ALBERTINO CRETU ( Romania )

14 – De Grand Final met KUNSTENAARS (en Stefan AGNESSEN )

15 – Het orkest EDWARD TYBURSKI ( Polen )

 

 

Meer prachtige foto’s van de show via 

http://bit.ly/2yS6aaR


De show van 2016-2017 in het Parc d’Avroy in Luik
europeancircus_014

Van 15 december tot en met 8 januari te bewonderen in Luik.
Stéfan AGNESSEN keert terug naar Luik met een gloednieuw, kleurrijk spektakel vol emoties. De liefhebbers van het ‘echte’ traditionele circus kunnen hun hart ophalen tijdens dit evenement van uitzonderlijke kwaliteit. In de prachtige, goed verwarmde circustent zult u gefascineerd raken door de nieuwe, traditionele voorstelling van het European Circus Festival van Luik.

Het programma met de artiesten (in het Frans), een deel van de artiesten van Belly Wien treden op bij dit festival, zoals kenners kunnen constateren.

europeescircusfestival2Er zijn weer talrijke dieren van de partij, maar uiteraard enkel die die de Belgische wet toelaat: de paardenmolen met pony’s, lama’s uit de steppes van de Andes, de majestatische kamelen, de ara’s en bontgekleurde papegaaien, alsook de schitterende cavalerie van Andalusische en Friese paarden voorgesteld door STEFAN AGNESSEN.

Info en reserveringen: www.europeancircus.com

Tel. +32 (0)4 337 12 14 en +32 (0)478 53 02 05

De website van het Europees circusfestival.