Binnenland
9 juni 2024

Dordts Wintercircus Royal start kaartverkoop en maakt eerste artiesten bekend!

Het duurt nog even, maar vanaf 20 december 2024 tot en met 5 januari 2025 keert het Dordts Wintercircus Royal terug naar Dordrecht!

Producent Antonie Teuteberg vertelt aan Circusweb trots te zijn op zijn nieuwe aanstaande productie: “Na een jarenlange afwezigheid begonnen we twee jaar geleden weer met het Dordts Wintercircus. Dat was in het eerste jaar een groot succes. Bij de tweede editie van ons ‘kerstcircus’ zagen we wederom een stijgende lijn in het bezoekersaantal, in onze kwaliteit en sfeer en in de waardering van het publiek daarvoor.”

Costin Bellu

De voorstelling

Deze winter komt de top van de top naar Dordrecht. Denk bijvoorbeeld aan de waanzinnige vliegende trapeze-act van ‘The Flying Matos’ of de spectaculaire stunts op het immense wiel van de Zilveren Clown-winnaar van Monte Carlo: ‘Crazy Wilson’.

The Flying Matos

Laat je betoveren door slangenmens Svetlana Belova (jarenlang een van de topartiesten van Cirque du Soleil, red.), lach om trampoline-comedian Costin Bellu en geniet van de acrobatische toeren van Kira & Anders aan de Chinese mast!

Het Duo Vakal brengt een kledingillusie naar Dordrecht en acrobaat Danylo brengt met zijn dochter Karolina en zijn zoon Oskar twee energieke acrobatische acts.

Teuteberg: “Danylo en zijn kids ontmoette ik bij het programma ‘Ranking The Talent’, waar ik in de jury mocht zitten. Oprecht: te gek! Ik boekte ze meteen voor het Wintercircus 2024/2025”.

Svetlana Belova

Het programma breidt zich uit

Op de vraag of dat alles is, antwoord Antonie: “Zeker niet! Er volgen nog een aantal acts, die we binnenkort bekend maken op onze website en via social media”.

Vroegboekkorting: 10 euro per ticket

Vanaf heden tot en met 1 juli bestellen bezoekers op deze pagina met de kortingscode ‘EARLYBIRD2024’ hun tickets met €10,- korting per ticket!

Een mooie kans om komende winter in de kerstvakantie tegen een gereduceerd tarief van onze nieuwe voorstelling te genieten!

Bezoek hier de website van het Dordts Wintercircus Royal.

Kira & Anders