De Oostenrijkse clown Don Christian is komende winter voor de vierde keer te zien in Kerstcircus Ahoy. In Nederland was hij 10 jaar lang geëngageerd  bij circus Herman Renz en daardoor ook in de circuswereld geen onbekende. Circusproducent Fernand Banning  van het kerstcircus Ahoy boekte Christian al eerder in 2011, 2012 en 2018 hier komt 2019 nu bij.

Op de website van Kerstcircus Ahoy wordt Don Christian zo beschreven : “Een circus is niet compleet zonder de capriolen van een doldwaze clown. Een van de besten in het vak, is Don Christian. Dit Oostenrijkse fenomeen-van-de-lach stal al eens eerder de harten van het circuspubliek in Rotterdam – in 2011 en 2012 – en komt nu terug met nieuw repertoire. Don Christian spreekt uitstekend Nederlands en weet met zijn aanstekelijke grappen en grollen iedereen voor zich te winnen, jong en oud. Christian is de perfecte humoristische rode draad in de voorstelling, want hij zorgt er als repriseclown ook voor dat – terwijl er bijvoorbeeld een act moet worden opgebouwd – er voor het publiek continu vermaak is. “

Kerstcircus Ahoy 2019 is te zien van 21 t/m 30 december 2019 en wordt wederom gepresenteerd door de charmante Sylvia Schuyer die al voor het achtste jaar de rol van spreekstalmeester heeft.

Don Christian