De Zon komt weer op, de pauze is voorbij, zo laat Cirque du soleil weten dat ze gaan heropenen. “We zijn verheugd om aan te kondigen dat we enkele van uw favoriete shows zullen heropenen! Hoewel we zo opgewonden zijn om weer met u te worden herenigd, zijn uw veiligheid en beveiliging en die van ons personeel onze eerste prioriteit.”

Veiligheid eerst

“De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat altijd voorop. Als zodanig zijn nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocollen en een reeks speciale maatregelen geïntroduceerd en versterkt om een ​​veilige ervaring op onze shows te garanderen.

Cirque du Soleil hecht veel waarde aan de zorg en het welzijn van onze gasten, medewerkers en gemeenschappen. Terwijl we werken aan een verantwoorde terugkeer naar het uitvoeren van onze shows over de hele wereld en met de gezondheid en veiligheid van iedereen voorop in onze planning, implementeren we rigoureuze veiligheidsmaatregelen.”

Wanneer en waar

“O” – Las Vegas

Mystere – Las Vegas

Kooza – Nog niet bekend, tournee wordt wel hervat

Luzia – Londen, verenigd Koninkrijk, Barcelona Spanje, Madrid Spanje 2021

Kurios – Italië, Rome en Milaan 2022

Corteo – Belgie , Antwerpen juni 2021, Frankrijk, Lille juni 2021, daarna Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Finland, zweden, Noorwegen, Litouwen, Ierland, Engeland, Spanje, Rusland

Kristal –  Duitsland tournee oktober t/m december 2021

JOYA – Mexico

Blue man Group – Las Vegas