3 februari 2014

Concert Wilhelmina met circusthema en jongleurs

31-01-2014

NUMANSDORP – Op zaterdag 8 februari houdt de drumband van Muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp voor de derde keer een slagwerkconcert. Een tipje van de sluier: de sporthal ademt de sfeer uit van circus. Echter zonder dieren, maar wel met jongleurs. U maakt kennis met de jongleurs van In de War Producties en Circus Rotjeknor is bekend als hét jeugdcircus uit Rotterdam en tijdens het concert treden zij op met muzikale begeleiding van de circusband Laat Thuis. De Vuilnismannen Harrie, Sjakie en Henk trommelen op rommel: ze slaan op alles wat los en vast zit. Tot slot, het zijn bekenden: de toneelvereniging Adieu et au Revoir uit Numansdorp, verrast u op een andere manier.
Onder leiding van Jan Schipper worden door de drumband diverse trommelstukken in verschillende genres gespeeld zoals een opzwepende Samba Adagio, maar ook een Drumbattle Nr Two en een Oil Barrel Beat.
Een avondvullend programma met slagwerk maar dan net een slag anders. Het concert is in Sporthal Cromstrijen aan de Buttervliet 3, aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 11,- (€ 13,- aan de zaal) en zijn te bestellen via: email:concerten@muziekvereniging-wilhelmina.nl of via telefoonnummer 06 301 905 75.