Zoetermeer –  Zaterdag 29 februari stond tot verrassing van iedereen Clown Kevin in de piste van Circus Maximum. Circusweb kondigde eerder aan dat clown Jofri te zien zou zijn in de voorstelling van circus Maximum, maar Jofri was geveld door een ernstige griep en moest dus op het allerlaatste moment afzeggen. Gelukkig is Kevin behalve spreekstalmeester ook niet te beroerd om als clown de piste in te stappen.

“The show must go on” In het circus wordt er geen gebruik gemaakt van understudy’s en dat kan ook haast niet want elke circus act is uniek in zijn soort en dat telt al helemaal voor clowns. Het circus begon op 13 februari met clown Otto in het programma, maar die werd al snel vervangen door clown Davy. Clown Davy zal in het programma blijven t/m eind mei als het circus Maximum voorstellingen gaat geven in Duitsland. Op de dagen dat Davy verplichtingen elders heeft, zou hij vervangen worden door clown Jofry, die is nu dus helaas ziek en gaat vanaf volgende week als hij weer beter is weer bij het Magic circus aan de slag. Gelukkig vond de directie van circus Maximum een oplossing heel dicht bij huis en zo kon het publiek in Zoetermeer van een unieke clown genieten.

Kevin van Geet in zijn nieuwe rol als clown in de piste van circus Maximum

Zondag 1 maart – Kring Duin & Bollenstreek

ZONDAG 1 MAART a.s. een unieke middag van Kring Duin en Bollenstreek bij Circus Maximum. Programma: 11.00 uur ontvangst met koffie/thee met wat lekkers. 12.00 uur voorstelling CIRCUS MAXIMUM (Nieuw programma 2020). Na afloop interviews met o.a. Kevin van Geet. Kaarten uitsluitend aan de kassa verkrijgbaar op de dag zelf o.v.v. “Kring”. Voor Blok A betaalt u slechts €15,- p.p. en voor de Loge 20,- p.p. Om een inschatting te maken hoeveel personen er komen verzoeken we u vriendelijk dit hier door te geven. CIRCUS MAXIMUM staat op het parkeerterrein van de Silverdome aan de Van der Hagenstraat. Graag tot 1 maart in ZOETERMEER!

Herman, de organisator van de kringmiddag op zondag 1 maart samen op de foto met clown Kevin

De website van Circus Maximum vind je hier 

TicketmasterSale / Solden 2021Sale / Solden 2021