Uncategorized
1 juli 2017

Cirque Eloize opnieuw in Carré

Amsterdam – Vanaf 5 juli is Saloon van Cirque Éloize exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré. Cirque Eloize biedt dit jaar een boeiende familieshow met live muziek en spectaculaire actrobatiek. 

 

Saloon is een familieshow met live muziek en spectaculaire acrobatiek. Het is de tweede show van Cirque Éloize die Carré naar Nederland brengt. Het Canadese circusgezelschap staat internationaal bekend om zijn vernieuwende en baanbrekende circusvoorstellingen. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via carre.nl.


Live muziek speelt in Saloon een grote rol. Nieuwe en bekende folkmuziek o.a. van Johnny Cash en Patsy Cline wordt live gespeeld en gezongen door een viertal muzikanten. Tussen de spectaculaire acts door, tonen ook de overige artiesten hun muzikale talenten door mee te zingen of instrumenten te bespelen.

Jeannot Painchaud, oprichter en artistiek directeur Cirque Éloize: “Ik vind het geweldig dat we aankomende zomer weer in Carré staan om onze nieuwste productie Saloon voor het eerst in Nederland te spelen. Ik ben ontzettend benieuwd wat het Nederlandse publiek ervan vindt. Ik kan iedereen aanraden om Saloon met het hele gezin te bezoeken. Humor, acrobatiek op topniveau, poëzie, vernieuwende choreografieën en heel veel spektakel; deze energieke voorstelling heeft het allemaal en is daarom geschikt voor bezoekers van alle leeftijden. Grote kans dat de kinderen de rest van de zomer aan hun acrobatische skills werken!”

Over Cirque Éloize
Cirque Éloize is opgericht in 1993 en vindt haar oorsprong in het nouveau cirque genre. Het Canadese gezelschap is uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van het hedendaagse circus en is voortdurend opzoek naar perfectie en vernieuwing. De multi-getalenteerde artiesten zorgen voor een theatrale beleving door circusacts te combineren met muziek, dans en theater. Spectaculaire voorstellingen, die zowel baanbrekend als origineel zijn. Cirque Éloize heeft inmiddels elf originele producties op haar naam staan. Het gezelschap heeft meer dan vierduizend keer opgetreden in meer dan vijfhonderd steden en vijftig landen.
De voorstelling staat van 5 juli tot en met 13 juli in Carré. De kaartverkoop is al gestart op maandag 27 februari en kaarten zijn te koop via de website carre.nl. Meer informatie en de exacte speeldata zijn te vinden op carre.nl/voorstelling/cirque-eloize.
Net als vorig jaar 1 waarschuwing, wees er snel bij, want is ieder jaar een run op kaartjes. 

Verrassende combi’s bij Cirque Eloize ID