Op zaterdag 5 januari gaan de circusvrienden naar de voorstelling van 12.00 uur van het 34ste Wereldkerstcircus in Carré. 
Carré presenteert een groot jubileumprogramma met meer bekroonde nummers dan ooit. Ook wordt op feestelijke en spectaculaire wijzez het 250 jarig jubileum van het klassieke circus gevierd. 

Het 34 ste Wereldkerstcircus brengt nu op speciale wijze een ode aan Philip Astley met het meest spectaculaire Kozakken nummer ter wereld met duizelingwekkende sprongen en salto’s te paard. Deze act, uitgevoerd door Violetta Alexandrova met haar mannen en dappere jonge vrouwen te paard, won vorig jaar goud op het bekende Russische Circusfestival Idol in Moskou. Met de Europese première van deze act, viert het
Wereldkerstcircus het 250 jarig jubileum van het circus.
Daarbij geheel in de stijl van Astley, twee paardennummers van de Gouden Clown winnaar het Zwitserse circus Knie, een vrijheid met Friese paarden en de spectaculaire Hongaarse Post die zeker ook een van Astley’s favorieten zou zijn. 

PROGRAMMA
12.00 uur: Aanvang matinee Wereldkerstcircus
14.45 uur: Verwacht einde voorstelling
14.45 uur: Naborrel in een voor ons gereserveerde ruimte

DEELNAMEKOSTEN
€ 61,95 per persoon voor leden en partnerleden incl. een goede zitplaats (ringloge), garderobe, drankjes en hartige hapjes tijdens de naborrel en portokosten. Partnerleden zijn de relaties van onze leden die € 9,00 per jaar contributie betalen. € 71,95 per persoon voor introducés en niet partnerleden.

AANMELDING EN BETALING
Uw aanmelding met onderstaande strook, per brief, briefkaart, E-mail of telefonisch met gelijktijdige betaling moeten uiterlijk 1 december in het bezit zijn van:

Fred de Ligt, Uitoord 14, 4824 LD Breda.

De gelijktijdige betaling overmaken op rekeningnummer BIC: ABNANL2A, IBAN: NL76ABNA0545459680 van de ABN-Amro te Breda t.n.v. Club van Circusvrienden Nederland.
Uw aanmelding dient uw naam, adres, postcode, plaatsnaam en telefoonnummer te bevatten, tevens dient u aan te geven of u met of zonder een introducé aan deze bijeenkomst deelneemt.
Aanmeldingen en betalingen, die niet op tijd binnenkomen worden beslist niet meer behandeld.
De toegangskaarten worden u toegezonden.
Indien u op 15 december 2018 nog niets heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met telefoonnr.
0031765419559 of 0031613699183 (F. de Ligt) of E-mailadres Fred de Ligt: freddel@ziggo.nl