De Kring Duin- en Bollenstreek houdt vanaf november de bijeenkomst op een nieuwe locatie bij De Leeuw Adviesgroep, Rijnsburgerweg 100 te Rijnsburg. De locatie van Multicopy werd gezien de groeiende populariteit van deze kring veel te krap, ook de smalle trap naar boven zorgde voor veel problemen. 

De nieuwe zaalruimte, gelegen achter het gebouw van de hoofdfoto heeft meer capaciteit. Een ander voordeel is: het is begane grond, dus mensen die rollator- of rolstoel gebonden zijn kunnen nu zonder drempels die bijeenkomst komen bijwonen. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid voor alle circusfans die met de auto komen. 
Je kunt wellicht raden aan de naam van het pand wie die ruimte in Rijnsburg geregeld heeft voor deze kring. Op 1 voorwaarde. Zolang het bedrijf absoluut niets merkt van onze aanwezigheid, mogen we er gebruik van maken. Een zaak om alles netjes te gebruiken en netjes achter te gaan laten, want deze locatie willen we dolgraag houden. 

Het heeft behoorlijk aantal voordelen, behalve de toegankelijkheid. De zaal is in de directe nabijheid van bushaltes en is gelijkvloers. En dat is bijna de doorslaggevende reden: je hoeft geen smalle trappen meer op. Het feit dat de ruimte iets groter is en geheel beschikbaar voor de Kring Duin- & Bollenstreek van de Club van Circusvrienden Nederland is reden voor een feestje.

De gasten zijn toppers! Kom ook!

Nog een reden om te komen dat zijn de gasten. Dit keer twee succesvolle Nederlandse artiesten die in het buitenland veel successen hebben behaald.

Om te beginnen MICHAËL BETRIAN, die op zijn 14e begon met zijn diabolo-act bij Circus Renaissance. Hij kreeg daar de kans om ervaring op te doen. Hij heeft daarna onder andere gewerkt in Denemarken bij Circus Dannebrog, was op tournee met Hans Klok’s “House of Horror” en won een bronzen clown in Monte Carlo bij het jeugdfestival. En dat is niet de enige prijs die hij won bij festivals, je hoort het allemaal bij deze fantastische bijeenkomst.

Tweede gast is de Nederlandse circusartiest PASCAL DE BOER, die eveneens begon bij Circus Renaissance, (daarvoor Duinrell, waar ook Hans Klok begon) daarna werkte hij bij Herman Renz, Carl Busch in Duitsland en Benidorm Palace en Benidorm Circus. Wordt Nederland te klein voor deze gevatte clown? Reken maar dat deze twee heren nog veel meer moois te vertellen hebben over wat ze de komende tijd gaan doen bij de Kerstcircussen. Mis het niet!

LEENDERT BEDIJN laat een reportage zien van zijn laatste reis naar Finland bij SIRKUS FINLANDIA. Hij showt in zijn reportage de opbouw van Finlandia plus het Winterkwartier.

Er is een ruil en verkoopbeurs, een tafel kost slechts 5 euro,
Belangstelling? Melden bij circuskring@gmail.com of bij 0651462953.

Het wordt weer ouderwets gezellig – Gratis parkeren – Dicht bij de bushaltes (bus 20 en 21) – Er is een uitgebreide loterij als afsluiting; Kortom: Zondag 11 november is de dag die u niet missen mag, zaal open om 11.00 uur, start programma 13:00 uur en eindtijd rond 16:00 uur.
De Kring Duin- en Bollenstreek is ook nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die willen helpen met de voorbereiding en het weer netjes achterlaten van de ruimte, dit kan niet uitgesteld worden naar de volgende dag, dus na afloop wacht nog het een en ander aan werkzaamheden. Meld je bij circuskring@gmail.com of bij 0651462953. 

Ben je geen lid van de Circusvrienden? Dat is absoluut geen belemmering om eens kennis te komen maken. Kom gezellig zo’n bijeenkomst meemaken, je wordt vanzelf wel enthousiast om eens lid te worden… of gewoon de sfeer te proeven. We kunnen wel wat nieuwe enthousiaste leden gebruiken bij de Club van Circusvrienden!